Topu alıp gideceği durumlarda gitmemesi en büyük handikap onun dışında bu adamdan tam olarak ne bekleniyor bilmiyorum. İkili mücadeleye zaten çok sık giren biri değildi kaldı ki Kasımpaşa maçında yediği darbelerden sonra özellikle kaçtığını düşünüyorum.
Sürekli verkaç için boşa çıktı rakip yarı sahanın ortalarında. Ama Belhanda'yı tanımıyor. Belhanda topu alır önce gözü Feghouli'yi arar bulamazsa bütün pasları Onykuru'ya atar. Bugün de durum buydu.

Tamamda bu çocuk az buçuk çalışılmış işler yapıyordu diğer oyuncular tamamen doğaçlama atıyor. Bu çocuk özgüven problemi var çok net bunu tetiklemek için görev bilinci vermek lazım. Korner kullansın, frikik kullansın. Biraz sorumluluk sahibi olmalı yoksa bu şekilde ne etliye ne sütlüye karisayim futbolu ile ne ona ne bize faydası olmaz. Birde biraz forvet arkası mi oyntsak rakip sahaya yakın oynayıp çalım atma adam eksiltme özelliğini kullanmak lazım. Sekidikayi orta sahaya koy o da bu kadar oynar sonuçta.

Ben bu herifi kanat disinda hicbir yerde oynatmam. Kanatta da hiziyla ikiye birlerle is yapabilir. Arda yerine kanatta bu oynasin.

Muhammed ile sahte 9 oynasa iş yapar.Falcao ile istersen taliscayı getir tabiki kimse iş yapamaz.Teması seven santrafor olması lazım önünde.

Toparlar inşallah yav
toparlayacağını umuyorum yani
Bugün önceki maçlara göre daha çok pozisyonun içindeydi sanki
neyse hayırlısı

Toparlayacak diye diye sezon gitti valla. Mahvetti bizi. Aslinda bizi mahveden onyekur degil. Bir oyuncunun ayagina bu kadar mahkum olan teknik anlayiş,taktik,kadro...

Bi daha genc oyuncu alalim diyeni kovun su forumdan
Yazilanlaea bak

Size +33 yaşlarında ununu elemiş eleğini asmış, eli belinde +3 milyon alan adamlar lazım,

Beklediğimden baya uzak maalesef ama mecburuz oynatmaya.

Elin benficalisina oyuncu yetistirmek icin sampiyonluktan olucaz hala neler konusuluyor ya kimsenin genc dusmanligi yaptigi yok. Acin gidin bakin muhammed basligina.

Herkes hizli diyordu gelmeden once ama hizinida gormeedik Ndiaye bile topu aldiginda bos alani gordugunde zipkin gibi cikiyordu .Bu arkadastanda bunlari beklerdim ama belki hazir olmadigi icin yapamiyordur

Geri
Üst Alt