hoca sağda denermi acaba

falcao ve mohamedi kayseride birlikte oynatıp 4-4-2ye dönebilir

muslera
Yedlin-luyi-marcao-saracchi
Gedson-taylan-emre-kuru
Falcao-mohamed

onyekuru 5m top süremiyor, 442nin solunda nasil kanadi kullanacak
kerem disinda elimizde gercek kanat diyebilecegimiz adam yok
belki ömeri kullanabilirsin ama o da bikkinlik getirdi

Dribbling yap ahbap , neyden çekiniyorsun bilmiyorum ama bu ürkeklikten derhal kurtulman lazım.

Galatasaray'ımızın müşterileri çok sever böyle adamları. Bir kere gelirken tapmışlar adama geldiğinden beri takımı bozmuş önemli değil genç ve Tottenham onu kiralamış gerisi önemli değil isterse GS 5. olsun Gedson adamdır!! bizim GS'liler nankör oldukça daha çoook şampiyonluk bekleriz. Tam 2008-2012 arasına döndük.

Bu cocuk bu haliyle bile ilerde iyi basiyor top calmaya calisiyor bu bile yeterli benim icin mac eksigini kapatirsa takima daha cok direnç katar Taylanls birlikte baya is yaparlar.O zamanda alamayiz diye aglamaya baslarsiniz.

Bu adamı bonservisiyle alamazsak büyük zarar ederiz. Belliki Benfica her maç ilk 11 çıkması için sözleşmeye şart koymuş Gedson şu an için yetersiz ve bize zarar veriyor. Ama alırsak belkide ucuza kapatacağız. Alamazsak hem bizi şampiyonluktan edecek hem de elimizden kaçıracağız.

Emre kılınç ve gedson ozan tufan'ın yarısı kadar ozguvene sahip olsa orta sahamız çağ atlar..

şu ana kadar fason bir görüntüsü var lakin umudum var portekizce bilen biri birkaç dk bağırmalı maçtan hemen önce kendisine.

şu ana kadar fason bir görüntüsü var lakin umudum var portekizce bilen biri birkaç dk bağırmalı maçtan hemen önce kendisine.
hqdefault (15).webp

Belhanda'da tepiği yediğine göre Forvet Arkası için Tam Zamanı.

2,3 Hareket yap da bizim futbolu şov sanan taraftarın gözüne gir. Leş gibi oyna ama bağrına bassınlar seni. Diğer hiçbir şeyin önemi yok çünkü!
Derbilerde 0 scorer 2 kirmizi yesin
Avrupa maclarinda 0 katki yapsin. Taraftarina küfür etsin, Malum kitle bagirina basar. Ask diye

Derbilerde 0 scorer 2 kirmizi yesin
Avrupa maclarinda 0 katki yapsin. Taraftarina küfür etsin, Malum kitle bagirina basar. Ask diye
Belhanda'ya geldiği günden bu yana küfür edecek kadar midesizsen o adamin sizlere ettiği küfürü de sindireceksin. Şunu bir kavrayalım :)

Belhanda'ya geldiği günden bu yana küfür edecek kadar midesizsen o adamin sizlere ettiği küfürü de sindireceksin. Şunu bir kavrayalım :)
He muhakkak öyledir. Parasini zaten babasinin hayrina aliyor. Bi bok yapmayip 3.5 miolari cukkalarken saksaklari haykiriyordu devam diye xd son buldu nihayet. Hayranlari icin de kapi acik

Geri
Üst Alt