Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
acın acımızdır rtaşBi bok yapmayip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acın acımızdır rtaşBi bok yapmayip
Eve geldikten sonra halay cektim. En son dursun defolurken bu kadar mutluydum.acın acımızdır rtaş
Hiç toparlar, daha iyi oynar diye umudun yok mu rtaşGordugum en bos beles topculardan.
Valla rengim adam rakipten korkuyor, mücadele etmiyor, ayakta kalamiyor vs. Kalitesi elbet vardir da bunlar benim çok canımı sıktı.Hiç toparlar, daha iyi oynar diye umudun yok mu rtaş
O kadar mı umutsuz vaka olarak görüyorsun
2,3 Hareket yap da bizim futbolu şov sanan taraftarın gözüne gir. Leş gibi oyna ama bağrına bassınlar seni. Diğer hiçbir şeyin önemi yok çünkü!
Valla rengim adam rakipten korkuyor, mücadele etmiyor, ayakta kalamiyor vs. Kalitesi elbet vardir da bunlar benim çok canımı sıktı.
Bu Adama bakarsak mami .aradigimiz forvet degil sirti donuk oynamiyor press yapmiyor.Gedsonu daha once izlemedim sadece burda izliyorum ilerde basmasi bile olumluki daha tam hazir degil ilerleyen haftalarda ic bisey yapmasa bile caliskanligi ise yarar omer gibi kalas biride degil top ayagina yakisiyor .Emre k Taylan Gedson ortasahasi rakibi cok bozar sert oyuncular degiller ama caliskanlar Emre C ve Enginde Baytarda sert adamlar degildi ama pire gibiydiler rakibi bozuyorlardi buda Melo ve Selcugu cok rahatlatiyordu.ben de bu videoyu gedson geldiği zaman izlemiştim baya şaşırmıştım hatta bu ne diyor diye. haklı çıktı adam, uğur k ve kankası mustafa yağlayıp ballıyordu gedsonu.
Benfica kadar elindeki değeri bok eden kulüp yoktur ne uçması yavbu adam benfica 1 sene çok iyi oynadı yalnız benficada en kötü topçu bile uçuyor adamların inanılmaz bi sistemi var şuan benfica maçlarını izle herkesi yıldız sanarsın iş yapmıyor bi farkını göremedik bu elemanın
mostafa için olumsuz konuşmamıştı sanırım bekleyip görelim kafasındaydı ama gedsona dümdüz gitmiş resmen. ilk izlediğimde bu ne diyor demiştim hatta,herkes överken bunun böyle konuşmasına şaşırmıştım.Bu Adama bakarsak mami .aradigimiz forvet degil sirti donuk oynamiyor press yapmiyor.Gedsonu daha once izlemedim sadece burda izliyorum ilerde basmasi bile olumluki daha tam hazir degil ilerleyen haftalarda ic bisey yapmasa bile caliskanligi ise yarar omer gibi kalas biride degil top ayagina yakisiyor .Emre k Taylan Gedson ortasahasi rakibi cok bozar sert oyuncular degiller ama caliskanlar Emre C ve Enginde Baytarda sert adamlar degildi ama pire gibiydiler rakibi bozuyorlardi buda Melo ve Selcugu cok rahatlatiyordu.
Nasıl olumsuz konuşmamıştı ya. Sırtı dönük oynayamaz dedi resmen.mostafa için olumsuz konuşmamıştı sanırım bekleyip görelim kafasındaydı ama gedsona dümdüz gitmiş resmen. ilk izlediğimde bu ne diyor demiştim hatta,herkes överken bunun böyle konuşmasına şaşırmıştım.
onu uğur karakullukçu ve mustafa demirtaş da diyordu ki forumda videosunu izleyen çoğu kişi de o kanıya varmıştı. çünkü cidden videolarında sırtı dönük oyuncu izlenimi vermiyordu o özelliğini burada keşfettik.Nasıl olumsuz konuşmamıştı ya. Sırtı dönük oynayamaz dedi resmen.
Bu şekilde bakarsan her şeyi savunabilirsin.onu uğur karakullukçu ve mustafa demirtaş da diyordu ki forumda videosunu izleyen çoğu kişi de o kanıya varmıştı. çünkü cidden videolarında sırtı dönük oyuncu izlenimi vermiyordu o özelliğini burada keşfettik.
zaten çok beğendiğim bi yorumcu değil ama gedsonu herkes öve öve kral yaptığı bir ortamda bu tarz bi video yapması şaşırtmıştı beni hatta zoruma gitmişti. sonra hak verdim adamaBu şekilde bakarsan her şeyi savunabilirsin.
Adama özel video çekiyorsan videosunu izleyip gelmezsin, oturup 5 tane maç izlersin.
Bu vakte kadar sırtı dönük hiç oynamadı geldi 10 gün sonra mı öğrendi bunu? İmkansız.
Mısır ligi uzun top odaklı o yüzden oyun içi katkısını BİLEMİYORUZ demek ayrıdır, oyun içi katkısı yok, sırtı dönük oynayamaz demek ayrıdır.
Gedson videosu da öyle, bahsettiği şeylerle oyuncu çok farklı; tek doğru nokta 2li pivot oynayamıyor ifadesiydi.
Mesela x gazetecinin WBA'da oynayamaz lafının sebebi fiziksel mücadeleden uzak oynaması ve özgüvensiz hareketleri ama sen bunu genele yayıp anlatamazsın.
Sinan'ı 12-13 senedir tanırım, zamanında konuşurduk da, iyi niyetli birisidir ama o videoların geneli kötü.