ileride yazacağı kitabın arka kapak tanıtımına şahit olduk bugün

Bu adam stoper oynadı.

Şaka gibi yaw

milli takımdan dün gelen orta saha olan herifi sol stoper başlattı yaw inanılmaz.

çok büyük hayal kırıklılığı.Bu saatten sonra ne kadar gelişir tartışılır.eğer fiziğini güçlendirmezse işi çok zor.Fiziğinide gelişdirse üst düzey klüpleri göreceğini sanmıyorum.
lemina bundan 2,3 gömlek üstün futbolcu.

stoper oynatılmasını zaten tartışmaya gerek yok ama kötü bir herif yav

topsuzken boşa çıkmak yerine kötü yerlerde bekliyor. pas gelse bile baskı altına giriyor.

top sürmeye çalışınca gideceği yeri ayarlayamayıp kalabalığa dalıyor.

tehlikeli bölgede etkisi olmadığı için sürekli geri dönüyor.

Şu belli oldu ki oynama garantisi ile kiralanmış. Potansiyeli düşünülmüş belki ama, şu anda herhangi bir takımın parçası olabilecek ne mantaliteye sahip, ne de fizik durumuna sahip. Oynatılmasında ısrar edilmesi skandal.

Bu adam orta saha defansa gelince en azından bir stopere göre topu iyi kullanması gerekmez mi ? İlk yarı yaptığı tek sey her topu sağındaki donka atmak oldu ..Bir özelliğini görüp de parlatmislardir illa bir ışık görünmüştür ama uzun süredir bu kadar ürkek ozguvensiz bir topçu görmedim.. tottenhamda 60 milyon opsiyon koyulan gedson cidden bu muydu yaw bu herife bu haliyle 2 milyon bile verilmez ..

Bu Cocuk Çok sağlam korner kullanıyor bilin bakalım biz ilk geldiginde korner kullandirilip tehlikeli olunca ne yaptık.
Topu sürekli ön direğe atan emre akbaba, belhanda, rastgele orta açan Ömer kullandı durdu.

Hiçbir oyuncuyu doğru kullanıp verim alamamak cidden muazzam bir dahilik ister.

şampiyonluğu 22 yaşındaki bi tokat atsan yarısı boşa gidecek 6 aylık topçu müsvettesine kurban ettin ya hoca pes diyorum. git şimdi rui costayla emekliliğin tadını çıkar

Nzonzi=Gedson.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu belli oldu ki oynama garantisi ile kiralanmış. Potansiyeli düşünülmüş belki ama, şu anda herhangi bir takımın parçası olabilecek ne mantaliteye sahip, ne de fizik durumuna sahip. Oynatılmasında ısrar edilmesi skandal.
Bende boyle bir madde ile alindigini dusunuyorum, cok ciddi bir gosterge oldu bu mac. Sirf geriden oyun kursun diye stoper oynatilmis olabilir bu zorunlu sebepten oturu. Buna inanmak istiyorum artik.

Geri
Üst Alt