Bu cocuktada hic sans yok son dakikalarda Babele harika bir asist yapacakti defans son anda ayagini soktu.

Neydi forumumuzun taktığı bir lakap vardı Gedson'a
Neydi ya o

Son iki maçtır takımın en iyisi. Form tuttu ama neye yarar. Sezon bitti, geçmiş ola...
Bu adami o kadsr oynattik yarim sezonluguna gelmedi seneyede kiralanacak yaw Costaya demistir sen ver Onu bana ben 1.5 sene kullanicam onu diye.ama kirayi 1.5 gosteeseydik Fpfden gecemeyecektik.

Elestirebilecegim tek yonu set oyununda yetersiz kaliyor. (Zaten boyle bir beklentim yoktu)

Su kiytirik takima karsi ne oynadi da kalsin diyonuz anlamiyom. 20 yasinda herif bi zahmet kossun. Hucuma katkisi nerdeyse sifir.

90 dakika

124 topla buluşma

%96 pas isabeti

2 kilit pas

5/5 uzun top

5/6 dripling

10/16 ikili mücadele

2/2 hava topu mücadelesi

4 top çalma

------

gayet basarılı istatistik. hucuma katkısı sıfır derken pozisyona girmesinden mi bahsediyoruz? eğer öyleyse topun oralara gitmesinde şu istatisğe bakarsak kesin katkısı var. sıfır denmez yani

gedson u alıp takıma monte edebilsek her sezon en istiktarlı en yararlı oyunculardan biri olur. rüya tabi.

İstatistikler normal bu maçta zaten. Antalya topu bize bıraktı. Ama takımın düşmemesini sağlıyor o güzel.

Kalması lazım ama vermezler , yanlış zamanda gelen doğru futbolcu diye instagramda videolarını seneye görürüz

Keşke biraz daha erken böyle oynasaydı bir iki puanımız daha fazla olabilirdi belki.

Geri
Üst Alt