Su yabanci hayranliginiz bitmedi gitti. Ara pasi yok, verkac yok, defansin arkasina adam kacirmak yok. Yan pas geri pas yuzde yuz isabet olsun ne ise yarar. 30 metreden sut cekiyo defanstan donuyo. Ortalari yerden kalkmaz. 20 yasinda herif kossun yani. Iyi oyuncu etrafindakileri de iyi yapar. Bes haftadir en iyisiynis takimin. Hani nerde uc puanlar? Fredi ile Orgil'den top kapti diye 35 milyon mu ediyo? Birakiniz bos istatistikleri.

Mac icinde yazdim ama donus olmadi, bu maca veya TS macina ait Gedson'in isi haritasina ulasabilen var mi ? Adam sahanin her yerinde ozellikle 2.bolge'de basmadigi yer kalmadi.

Her ne kadar gözle görülür gelişim gösterse de 15 milyonluk adam değil şimdilik

Su yabanci hayranliginiz bitmedi gitti. Ara pasi yok, verkac yok, defansin arkasina adam kacirmak yok. Yan pas geri pas yuzde yuz isabet olsun ne ise yarar. 30 metreden sut cekiyo defanstan donuyo. Ortalari yerden kalkmaz. 20 yasinda herif kossun yani. Iyi oyuncu etrafindakileri de iyi yapar. Bes haftadir en iyisiynis takimin. Hani nerde uc puanlar? Fredi ile Orgil'den top kapti diye 35 milyon mu ediyo? Birakiniz bos istatistikleri.
Sen hangi evrende yaşıyorsun ?

LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Helal olsun. Çok hareketli. Maçın bir noktasında arkadaşının kötü noktada attığı pası kaptırdıktan sonra 50 metre geriye koşup golü önledi.
Helal olsun.

Bize böyle “adamlar” lazım.

Feghouli, Belhanda ve Babel gibi değil...

Fena oynamadı ama Ömer bayram da iyi oynadı ona bakarsan

takımın en leşi Şener asist yaptı
Ömerin neresi iyiydi abi? Kerem'in 70. dakikada dili dışarda gezmesine sebep oldu. Çocuk 100 defa çizgiye indi bu 1 tane top atamadı ya. Ortalarına zaten girmiyorum

Arkasinda Fernando gibi bir oyuncu var oldugunu hayal edince sinirlerim bozuluyor ve yönetime sövüyorum

iste bu zihniyet yüzünden ülke futbolu yerlerde. senin gözünde muhtemelen kroos yan ve geri pastan baska bisey yapmiyordur

İyi oynaması birşeyi değiştirmez adam sene sonu gidiyor bizim için de lig bitti önemli olan bonserbisiyle almak Gedson un kalitesini biliyoruz zaten

Arkasinda Fernando gibi bir oyuncu var oldugunu hayal edince sinirlerim bozuluyor ve yönetime sövüyorum
Önüne de Mbappe, sağına da L. Traore alalım paşam rahat etsin 2 çalım atsın.

Bugün elinde Fernando olsa Gedson gibi ne yaptığı belirsiz oyunculara ihtiyacın bile olmaz. Fernando 6 numara oynadıktan sonra önünde Ömer Bayram'da oynar Atalay Babacan'da.

Söylendiği gibi 1 yıl daha bizde olursa esas patlamayı seneye yapar sonrada transferini izleriz

Bugün elinde Fernando olsa Gedson gibi ne yaptığı belirsiz oyunculara ihtiyacın bile olmaz. Fernando 6 numara oynadıktan sonra önünde Ömer Bayram'da oynar Atalay Babacan'da.
Nr alakası var? Adam topu alıyor önünde hareket eden bir tek kişi yok. Anlamıyorum ne istiyorsunuz siz bu adamdan?

??????????

Geri
Üst Alt