Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahın daltonu rövaşata çekecekmiş gibi kontrol etmeye çalışıyoŞener'e attığı pasta tek kusur var o da topun Şener'e gelmesi
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yer çekimini hesap edemediAllahın daltonu rövaşata çekecekmiş gibi kontrol etmeye çalışıyo
Sahayı küçük yapmış tokiTopla birlikte taca cikisini kesmişler
Gedson da Taylan da ikisi de Fernando tarzında bir orta sahaya ihtiyaç duyuyor aslında. Genel olarak takım kurgumuz baştan sona yanlış dediğin gibi takımda Defansif Orta Saha yok resmenBunun arkasina Fernando tarzı bir DOS dikeceksin keyfine bakacaksın abi.
Son 4-5 maçın 3 tanesinde maçın oyuncusuydu benim gözümde bir sakatlanıp 55. dakikada çıktığı maç hariç çok sağlam oynuyor kiralık olmasına rağmen çok hırslı istekli mücadele ediyormüthis oynadi dün yine
Adam baya benimsedi Takimi her halinden tavrindan belli. Umarim 1 sene daha kalirSon 4-5 maçın 3 tanesinde maçın oyuncusuydu benim gözümde bir sakatlanıp 55. dakikada çıktığı maç hariç çok sağlam oynuyor kiralık olmasına rağmen çok hırslı istekli mücadele ediyor
Belhanda ile baştan sona farklılar.dün beğenmedim ama arkasında etebo bekleyen adamın merkezde bu kadar gevelemesine şaşırmamak lazım. taylan'la oynasa ve oğlanı 10 numaraya yakın izlesek tam bir eleştiri yapacağız ama 8 numarada belhanda kadar bir etkinliği bile olmadığı kesin. özellikli bir oyuncu olduğu kesin ama kafaca sıyrılması için bu sezonu tamamlaması lazım. hoca gereğinden fazla sabır gösterdi, eşek değilse seneye 1 sezon daha kalıp o kadar ceremenin sefasının sürdürür diye umuyorum.
Belhanda ile baştan sona farklılar.
Bize Belhanda gibi adam lazım şu an yani derin oyun kurucu lazım. Hem o yok hem de geriden takımı yönetecek Fernando tipi biri de yok. Bu şartlarda orta sahalar kafası kesilmiş tavuk gibi oynuyorlar.
Etebo kim de oyun kuracak, yolda görsem uçan tekme atıcam.
Zaten geldi Karagümrük maçına kadar oynadığı 8-9 maç kendisini bulmasıyla geçti son 4-5 maçtır ciddi ciddi katkı vermeye başladı ki bu bile 18-19 yaşlarında Benfica'da izlediğimiz Gedson değil bence daha fazlası da var Benfica'da top ayağındayken ne yaptığını çok iyi bilen tek başına rakip kaleye kadar driblingler ile inebilen paslarını dikine çok doğru kullanan bir Gedson vardı oynamaya devam ederse çok daha iyisi de olabilirAdam baya benimsedi Takimi her halinden tavrindan belli. Umarim 1 sene daha kalir
Fernando tarzı 6 ve yaratıcı bir 10 no ile iyi bir orta saha gobegimiz oluren az 1 sezon daha gormek isterim saglam kadro ile daha cok is yapacaktir