:(

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.webp
    2.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 28
performansında ciddi artış var daha çok sorumluluk alıyor bizde devam eder mi bilemiyorum ama ben düşüşteki kariyerine olumlu etki edeceğimizi düşünüyorum, her ne kadar popülarite açısından olmasa da..önceden çekimser bakıyordum ama iyi bir sözleşme ile 1 sene daha kiralanabilir.

Yukseliste ama takim o kadar duragan ki gecen sene ömer bayram bile az biraz hareketli oldugu icin gozumuze kdb gozukuyordu. Tam notunu veremiyorum o yuzden

dün beğenmedim ama arkasında etebo bekleyen adamın merkezde bu kadar gevelemesine şaşırmamak lazım. taylan'la oynasa ve oğlanı 10 numaraya yakın izlesek tam bir eleştiri yapacağız ama 8 numarada belhanda kadar bir etkinliği bile olmadığı kesin. özellikli bir oyuncu olduğu kesin ama kafaca sıyrılması için bu sezonu tamamlaması lazım. hoca gereğinden fazla sabır gösterdi, eşek değilse seneye 1 sezon daha kalıp o kadar ceremenin sefasının sürdürür diye umuyorum.

Son 4-5 maçın 3 tanesinde maçın oyuncusuydu benim gözümde bir sakatlanıp 55. dakikada çıktığı maç hariç çok sağlam oynuyor kiralık olmasına rağmen çok hırslı istekli mücadele ediyor
Adam baya benimsedi Takimi her halinden tavrindan belli. Umarim 1 sene daha kalir

dün beğenmedim ama arkasında etebo bekleyen adamın merkezde bu kadar gevelemesine şaşırmamak lazım. taylan'la oynasa ve oğlanı 10 numaraya yakın izlesek tam bir eleştiri yapacağız ama 8 numarada belhanda kadar bir etkinliği bile olmadığı kesin. özellikli bir oyuncu olduğu kesin ama kafaca sıyrılması için bu sezonu tamamlaması lazım. hoca gereğinden fazla sabır gösterdi, eşek değilse seneye 1 sezon daha kalıp o kadar ceremenin sefasının sürdürür diye umuyorum.
Belhanda ile baştan sona farklılar.

Bize Belhanda gibi adam lazım şu an yani derin oyun kurucu lazım. Hem o yok hem de geriden takımı yönetecek Fernando tipi biri de yok. Bu şartlarda orta sahalar kafası kesilmiş tavuk gibi oynuyorlar.

Etebo kim de oyun kuracak, yolda görsem uçan tekme atıcam.

Belhanda ile baştan sona farklılar.

Bize Belhanda gibi adam lazım şu an yani derin oyun kurucu lazım. Hem o yok hem de geriden takımı yönetecek Fernando tipi biri de yok. Bu şartlarda orta sahalar kafası kesilmiş tavuk gibi oynuyorlar.

Etebo kim de oyun kuracak, yolda görsem uçan tekme atıcam.

sevilla'ya banega'yı alalım diye gidip fernando'yu da kaptırarak bayağı çaptan düştük. tudor dönemi 3 adam vardı, kaliteleri veya aidiyetleri gene şaibeliydi ama 3'ü de özellikli, her platformda fark yaratacak adamlardı. koskoca galatasaray taylan olmazsa orta sahadan top çıkartamıyor yav inanılmaz bir olay.

etebo zannediyorum galatasaray formasıyla izlediğim en kötü topçu. yani top ayağındayken daha kötü topçular olmuştur ama oyunun 2 tarafından da bu kadar absürd kalan bir orta sahayı ilk kez izliyorum. hadi hücumda verimsiz anladım ama izbandut gibi beden var top da çalamıyor, 3 yıl ingiltere'de iyi kötü idman yemiş sahada duracağı yeri de bilmiyor. zaten 8 numara onu geçtim de insanın premier lig'den gelmesinin hatrına bari pozisyonun gereğini yerine getirmesi lazım 6 numarada. hoca da dalga mı geçiyor napıyor ısrarla oynatmaya devam ediyor. seneye bari yedeğe göztepeli soner'i filan alsak, orta sahada topu ayağına alınca timsah kovalıyormuş gibi çıldıran topçulardan gına geldi.

Bu arkadaş cigersiz sahanın her yerinde bitiyor. Seneye kalmasını isterim

Adam baya benimsedi Takimi her halinden tavrindan belli. Umarim 1 sene daha kalir
Zaten geldi Karagümrük maçına kadar oynadığı 8-9 maç kendisini bulmasıyla geçti son 4-5 maçtır ciddi ciddi katkı vermeye başladı ki bu bile 18-19 yaşlarında Benfica'da izlediğimiz Gedson değil bence daha fazlası da var Benfica'da top ayağındayken ne yaptığını çok iyi bilen tek başına rakip kaleye kadar driblingler ile inebilen paslarını dikine çok doğru kullanan bir Gedson vardı oynamaya devam ederse çok daha iyisi de olabilir

Umarım 1 sene daha kalır yoksa Benfica'ın Gedson'u satması için oyuncuyu hazırlamış oluruz sadece. Gedson kalırsa ciddi şekilde orta saha katkı verecektir önümüzdeki sene

Geri
Üst Alt