Kiz arkadasindan ayrildin gel bana ben seni mutlu edeyim. ALIN LAN SU ADAMI TUTUN BIR SENE DAHA

Sezon başı gelse lig bitmişti adam fiziği toparladı fark yaratmaya başladı lig bitti

Diyoruz ilk günden beri. Kumaş iyi özel oyuncu. Gereken yanına ve arkasına 2 iyi orta saha. Ve hareketli kanat oyuncuları.

Maçın başını kaçırdım. İzlediğim dönemde 10 numara top oynadı.

Ben bu adamı çok beğeniyorum. Uygun bir rakama kalmasını istiyorum açıkçası. Zeki bir oyuncu. Çalışkan. Sürekli hareket halinde. Pas yollarını iyi kapatıyor. Pası sezip, pas arası yapıp topu kapıyor. İnce fiziğine göre fiziki olarak da nispeten çok güçlü. Ayrıca topu saklaması da çok iyi, vücudunu adamla top arSına iyi koyup topu iyi saklıyor.

Önüne tecrübeli bir 10 numara iki Kanada hızlı oyuncular ile en önde Mohamed bence çok iyi olur.

Defansta zaten Muslera Marcao ve Luyindama bu lig için harika.

İçi geçmiş oyuncular yerine hep bu adam gibi modern futbolu iyi oynayan adamlara yönelmeliyiz, PL için yeterli olmayabilir ama Türkiye Ligi için çok kaliteli.

Sezon bitecek futbol oynamaya basladi varmiydi bunun simdi bir ikinci yil kalma opsiyonu?

Tek kişilik ordu. Koyup geçti tinercilerin orta sahasına.

Son maçların hemen hepsinde olduğu gibi bu maç özelinde de maçın adamıydı Gedson

Geri
Üst Alt