Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.372
- 3.140
- 1.168
10 milyona verseler keşke 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

@Murat Kara ve benim ağır eleştirilerimizden sonra kendini toparladı.Bunu gözardı etmeyelim.Nerde bu adamı eleştirenler bi çıksın ya! Yok kız gibi, yok asist nerde, yok şu yok bu. Adamın çevresini iyi dizersen böyle top niyetine oynar rakiple. Aferin evladım
daşdaşlarına sergen kurban olsun senin
Tabi sizin etkiniz çok büyük@Murat Kara ve benim ağır eleştirilerimizden sonra kendini toparladı.Bunu gözardı etmeyelim.
dobçudan anlayan arkadaşları5 PORO OTMOZ ÇÖP
zoruna mı gittiTabi sizin etkiniz çok büyük
MusappppppKiz arkadasindan ayrildin gel bana ben seni mutlu edeyim. ALIN LAN SU ADAMI TUTUN BIR SENE DAHA
Galatasarayımıza faydamız dokunuysa ne mutlu bize kuzen. Bok gibi oynayan herifi gelip övecek kadar keko değiliz cok şükür.@Murat Kara ve benim ağır eleştirilerimizden sonra kendini toparladı.Bunu gözardı etmeyelim.
belki böyle kalirMusapppppp
Burdayim. Hala sevmiyorum. Ilk defa topu ileri atti gol oldu. Geridinde ne yapti yaw?Nerde bu adamı eleştirenler bi çıksın ya! Yok kız gibi, yok asist nerde, yok şu yok bu. Adamın çevresini iyi dizersen böyle top niyetine oynar rakiple. Aferin evladım