Bjk orta sahasına tasma takıp gezdirdi.

Hatay maçından bu yana efsane top oynuyor resital resmen.

Şöyle bir 20-30 sayfa geri gidip yazılanları okuyun :asd:

Icinden geçti adam her yerde ya bir anda patlayıp topu alıyor çok temiz topcu keske alabilsek diagne luyindama feg 3unu satıp bu çöp adami alsak

cassio de souza soares lincoln10

Bir yıl daha verirler mi acaba?

Ulan tadı damağımızda kaldı. Böyle bitmesin...

maçın tamamını yayından dolayı izleyemedim ama izlediğim 55-60 dakika takımın en iyisiydi babel ile beraber

Çok iyiydi koçum benim. Sen böyle oyna yeter ki eleştirilerimizi yutarız...

Vala bugün ki maçı muazzamdi. Hem top dağıttı hem ileriye sürdü hem kaptıran topların kademesine girdi. Rakibe karşı dik durabildiysek gedson ve marcao nün müthiş oyunuyla alakalı.

GSC Mobile App

Son 2 maçı kaldı doya doya izleyin

gollerden sonraki reaksiyonları + abolanın feykte olsa gedson gsde 1 yıl daha kalıcak haberi acaba mı dedirtiyo insana

Bu akşam net en iyi oyununu oynadı bilhassa daha çok sorumluluk almasina çok sevindim..bjkye karşı bu kadar rahat oynadiysak en büyük sebebi gedsondir

Allah rızası için şu adamın yanından Emre Kılınç ve Taylan'ı almayın Gedson tek başına bile maçın adamı olmaya aday da bir Akbaba bir Etebo sağına soluna sokuşturuyoruz her maç

Top bizdeyken 4-2-3-1 gibi dizildik zaten. Seneye Gedson ile birlikte çift orta saha oynayabilecek birini bulursak hem 4–2-3-1, hemde 4-4-2 takımı yaratabiliriz. Üçlü orta sahaya karşı ezilmiyor.

Yeni yönetimin ilk icraatı Gedson'u bir şekilde ya kiralamak ya da almak olmalı

Geri
Üst Alt