naptın sen YİĞEN yow !!!
AshamedShallowHydatidtapeworm-mobile.webp

SUPERB

yeni sezonda iyi bir 10 numara veya iyi bir merkez ile dahada iyi olacak...

........................Taylan-Gedson....................

................................10...............................

......Halil..........Mohamed............Onyekuru

çok iyi olur bu.....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

yeni sezonda iyi bir 10 numara veya iyi bir merkez ile dahada iyi olacak...

........................Taylan-Gedson....................

................................10...............................

......Halil..........Mohamed............Onyekuru

çok iyi olur bu.....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
4 oyuncu da aslında bizim değil şu an, ilginç.

Kal üstüne florentino yu cagir

Hatay maci hem Terim hem de sorumsuz Marcao yuzunden kaybedildi. Cezali olacagini bile bile rakibe bodoslama daldi

Biraz agir olmasi pek bisey ifade etmez bence. Gedson + diger os o nu rahat kapatir. Wingbacklerimiz zaten hizli. Marcao da var + yanina gelirse Kaan da cevik

gedson için portekiz u23 maçını izlemiştim reis
o maçta beğendim floretintini ama bazen rakipin yaptığı anlık hareketlere geç reaksiyon veriyordu. Dos oynayan birisi için reaksiyon verme hızı önemli bence. Reaksiyon dediğim de hızlanma hareketlenme işte anladın sen beni
+
kaan'ın da hava topu zaafiyeti var bence marcaoyla birlikte problem yaratabilir. Sol bek belli değil daha

gedson için portekiz u23 maçını izlemiştim reis
o maçta beğendim floretintini ama bazen rakipin yaptığı anlık hareketlere geç reaksiyon veriyordu. Dos oynayan birisi için reaksiyon verme hızı önemli bence. Reaksiyon dediğim de hızlanma hareketlenme işte anladın sen beni
+
kaan'ın da hava topu zaafiyeti var bence marcaoyla birlikte problem yaratabilir. Sol bek belli değil daha
Kaanin hava topu en büyük özelliklerinden biri Allah Askina. Adami 2-3 sene her hafta izledim. Adam bi ara moda baglayip her hafta kafayla gol atiyordu. Sol bek olarak PvA diyorlar

ayni „problemi“ fernando bizde sakatligindan sonra yasadi o pek bir anlam ifade etmiyor. Hele bizim ligde + clde 3. lügüe oynayan hatta bazi 2.lige oynayan takimlara karsi da

Geri
Üst Alt