Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaanin hava topu en büyük özelliklerinden biri Allah Askina. Adami 2-3 sene her hafta izledim. Adam bi ara moda baglayip her hafta kafayla gol atiyordu. Sol bek olarak PvA diyorlar
ayni „problemi“ fernando bizde sakatligindan sonra yasadi o pek bir anlam ifade etmiyor. Hele bizim ligde + clde 3. lügüe oynayan hatta bazi 2.lige oynayan takimlara karsi da

Milli takimda da iki kere fransa ya kafadan atmisti.milli takımda izlerken bana öyle gelmedi çağlarla karıştırmıyorumdur inş![]()
Ayak Tenisi yuzunden bur turlu toparlanamadi..Gedsonun bu performansi ayak Teniscilerine gelsin .Bol bol ayak tenisi oynasinlar.evladını oynata oynata futbola kazandırdı hoca.
Ayak Tenisi yuzunden bur turlu toparlanamadi..Gedsonun bu performansi ayak Teniscilerine gelsin .Bol bol ayak tenisi oynasinlar.
Begeniyorsun ama aciklayamiyorsun bence
Begeniyorsun ama aciklayamiyorsun bence
Sinan yılmaz kolpacının teki onun lafıyla iş yapılmaz yavSinan Yilmaz denen adami dinledikten sonra Gedson cok iyi topcu harika transfer diyenler bile, O damin analizinden sonra yoksa filan demeye basladilar. mac eksigi yuzunden ilk haftalar kotu performan sergileyince herkes kotu demeye basladi.Simdi herkes gercegi goruyor.Hocanin neden surekli oynattigida ortada. Gedsonu surekli oynatacagim ama sizde onu bana tekrar kiralayacaksiniz sozunu aldi.hoca .Seneyede bizimle bunu anlamak cok zor degil arkadaslar.
Kolpamidir değilmidir bilmem ama dedigim gibi analizinde Galatasaray Gedsona nasil yer bulacak nerde oynatacak filan diyordu iyi transfer olarak gormuyorum diyordu.Sonra bir baktim forumda Gedson soyle iyi boyle iyi diyen adamlar Gedson soyle kotu boyle kotu demeye basladi.Ben futboldan anlamam ama cikipda suraya baskalarinin yorumunu baz alarak kendi yorumumu yazmam sahada ne goruyorsam onu yazarim bu kadar net.Gedsonun topa dokunusundan bile belli iyi bir futbolcu oldugu .Sinan yılmaz kolpacının teki onun lafıyla iş yapılmaz yav