Kaanin hava topu en büyük özelliklerinden biri Allah Askina. Adami 2-3 sene her hafta izledim. Adam bi ara moda baglayip her hafta kafayla gol atiyordu. Sol bek olarak PvA diyorlar

ayni „problemi“ fernando bizde sakatligindan sonra yasadi o pek bir anlam ifade etmiyor. Hele bizim ligde + clde 3. lügüe oynayan hatta bazi 2.lige oynayan takimlara karsi da

milli takımda izlerken bana öyle gelmedi çağlarla karıştırmıyorumdur inş ;D

milli takımda izlerken bana öyle gelmedi çağlarla karıştırmıyorumdur inş ;D
Milli takimda da iki kere fransa ya kafadan atmisti.
adamin özelligi kafa yaw xd . Güc problemi var az ama o nu da hirsliyla kapatiyor. Dengesi FREEKICKLERI hava topu hepsi cok cok iyi

Standartı bu işte.

Orta sahada net bir lidere ihtiyacımız var.
Bu 6 numaraya mı olur , daha ön tarafa mı olur bilmem ama.
Seneye kalırsa eğer çok faydalı olur.

Baya iyi bir topçu, umarım 1 sene daha kalır.Taylan ile birlikte arı gibiler.1 adet yetenekli adam almamız lazım yanlarına emre akbaba tarzı daha kalitelisi skorer klas bir adam.

Gedson konusu turnusol oldu iyice. Geldiği dönem en çok öven ve beklentisi olan bendim ki beklentimi şöyle ifade edeyim, çok iyi ama o dikine dribblingleri yapacak özgüven hala yok. İstese yapar ama yapmıyor bu da oyuncuların düşüş dönemlerinde olur.

Geçen sene de Seri böyleydi, sezon başından sonuna kadar arkasında duran nadir kişilerdendim, bu sene çokça eksikliğini yaşadık ve onun da temel sorunu özgüvendi.

Kısacası futbol, mental etkilere bağlı olarak çok değişken bir oyun; dün Halil'e ve Gedson'a neler diyenler bugün görüşlerinden dönmek noktasındalar dolayısıyla oyuncuların idman performansları ile saha içi keza saha dışı performanslarının farklı olabileceğini öngörerek değerlendirme yapmak lazım.

Çöp denilen çoğu oyuncu çöp değildir, izlediğiniz 10 dk veya 90 dk o oyuncunun genelini değil o maçını gösterir size.

Mesela siz Ghezzal dersiniz ben her zaman Feghouli derim, böyle oyunculardan performans alabilmek de dönemsel etkilere veya hocaya, takıma göre değişebilir.

Sahanın her yerine basan akıllı bir orta saha size ligin en iyi takımı denilen takımı böyle madara ettirebiliyor, sezon başında böyle bir oyuncumuzun olmaması bize çok şey kaybettirdi.

Tekrar ediyorum Bu herifin arkasina reges tarzi bir ahtapot dikip keyfine bakacaksin öyle taylan maylan ile olacak isler degil koskoca 40 maclik sezona Taylan Belhanda ile girenler utansin sonra ‚hOcA bU taKimin HaLi nEe?!?!‘

Bu çocuğa sabredilip fırsat verildiği kadar altyapıdaki gençlere fırsat versek keşke

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sinan Yilmaz denen adami dinledikten sonra Gedson cok iyi topcu harika transfer diyenler bile, O damin analizinden sonra yoksa filan demeye basladilar. mac eksigi yuzunden ilk haftalar kotu performan sergileyince herkes kotu demeye basladi.Simdi herkes gercegi goruyor.Hocanin neden surekli oynattigida ortada. Gedsonu surekli oynatacagim ama sizde onu bana tekrar kiralayacaksiniz sozunu aldi.hoca .Seneyede bizimle bunu anlamak cok zor degil arkadaslar.

Sinan Yilmaz denen adami dinledikten sonra Gedson cok iyi topcu harika transfer diyenler bile, O damin analizinden sonra yoksa filan demeye basladilar. mac eksigi yuzunden ilk haftalar kotu performan sergileyince herkes kotu demeye basladi.Simdi herkes gercegi goruyor.Hocanin neden surekli oynattigida ortada. Gedsonu surekli oynatacagim ama sizde onu bana tekrar kiralayacaksiniz sozunu aldi.hoca .Seneyede bizimle bunu anlamak cok zor degil arkadaslar.
Sinan yılmaz kolpacının teki onun lafıyla iş yapılmaz yav

Sinan yılmaz kolpacının teki onun lafıyla iş yapılmaz yav
Kolpamidir değilmidir bilmem ama dedigim gibi analizinde Galatasaray Gedsona nasil yer bulacak nerde oynatacak filan diyordu iyi transfer olarak gormuyorum diyordu.Sonra bir baktim forumda Gedson soyle iyi boyle iyi diyen adamlar Gedson soyle kotu boyle kotu demeye basladi.Ben futboldan anlamam ama cikipda suraya baskalarinin yorumunu baz alarak kendi yorumumu yazmam sahada ne goruyorsam onu yazarim bu kadar net.Gedsonun topa dokunusundan bile belli iyi bir futbolcu oldugu .

Ilk goldeki asisti yapacak becerin varsa her kaptigi topta once ileri gitmeyi dusuncegine geri donmesi rezillik. Bir de duran toplardaki umursamazligi tipik Belhanda.

Geri
Üst Alt