- 6 Eylül 2014
- 93.508
- 64.339
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Grafikte inatla paslasan bir şey göremiyorum. Maç boyunca da inatla paslasan değil sonuca bir an önce gitmek isteyen bi Gs vardı.
Kim diyordu onuBjk’ye karsi 15 ikili mucadele’nin 10’unu kazanmis. Antalya’ya karsi 17 ikili mucadele’nin 11’ini kazanmis. Goztepe’ye karsi 16 ikili mucadele’nin 10’unu kazanmis. Hatay’a karsi 13 ikili mucadele’nin 7’sini kazanmis. Bazilari anca Benfica’nin bayan takiminda oynar diyordu![]()
Forum gitmişti o gün, keşke o incelemem dursaydı. O maçı izleyen varsa zaten bu gelişim sürecine şaşırmıyordur. En büyük sorun maç eksiğiydi. Umarım gelecek sezonu bizimle geçirir.Çok çok ama çok yetenekli birisi. Çok sevindim transferine ama biraz frenleyelim arkadaşlar. Geçen son maçının incelemesini de yazdım ama silinmiş galiba.
Kadroya girer girmez uçup kaçacak güçte değil şu an bu çocuk. Biraz zaman gelecek, olur da kötü performansında hemen saydırmayın bunu mu aldık diye. Marine maçında 90 dakika sahada kaldı, yeteneği olduğunu gösterdi o maçta da ama ciddi ekik yönleri olduğunu da gösterdi. Biraz zaman gerekecek bu çocuğa, belki 1 maç belki 3 maç ama maç temposunu kazanması gerekiyor.
Bahsettiğim maçı Google'da aratıp 90 dakikasını izleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 112045
Kim diyordu onu
Recep yıldırım hangi topcuyu begenmiyorsa bilin ki o oyuncu iyidirCok degil 60-90 arasi bol bol sallayanlari gormek mumkun.
Halil icin de ilk macinda bol bol salliyorlardi hali sahada bile oynatmayanlar vardi ....
Boyle ileri goruslu futbolcu dahisi taraftarlarimiz oldugu surece gozum arkada kalmaz. Ilk izleyislerinde aninda seziyorlar futbolcu olup olamayacaklarini.
Ekli dosyayı görüntüle 122222
Ekli dosyayı görüntüle 122221
Ekli dosyayı görüntüle 122220
Ekli dosyayı görüntüle 122217
Ekli dosyayı görüntüle 122214
Ekli dosyayı görüntüle 122215
Ekli dosyayı görüntüle 122219
Ekli dosyayı görüntüle 122225
Ekli dosyayı görüntüle 122226
Ekli dosyayı görüntüle 122227
Bence ilerleme var, biraz daha zaman lazım. Yerine Etebo'nun oynayacak hali yok zaten.
Beğenmeyenler alıntılayıp kafa açmasın, bekleyip görücez.
Abim benimmm![]()