- 10 Haziran 2012
- 4.101
- 1.857
- 1.273
Aferin aslana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu 3lüyü bekledim baştan beribu sene için konuşuyorum kesinlikle belhanda ile daha çok oynamalıydı
taylan belhanda gedson
4 oyuncu da aslında bizim değil şu an, ilginç.yeni sezonda iyi bir 10 numara veya iyi bir merkez ile dahada iyi olacak...
........................Taylan-Gedson....................
................................10...............................
......Halil..........Mohamed............Onyekuru
çok iyi olur bu.....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Gedson 1 sezon daha kiralarız bencede öbür üçünü zaten alırız...4 oyuncu da aslında bizim değil şu an, ilginç.
Toplam bonservislerini alacak para var mı ki? Belki yine kiralama olabilir Halil.Gedson 1 sezon daha kiralarız bencede öbür üçünü zaten alırız...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
o çocuk iyi ama biraz ağırKal üstüne florentino yu cagir
Biraz agir olmasi pek bisey ifade etmez bence. Gedson + diger os o nu rahat kapatir. Wingbacklerimiz zaten hizli. Marcao da var + yanina gelirse Kaan da ceviko çocuk iyi ama biraz ağır
Biraz agir olmasi pek bisey ifade etmez bence. Gedson + diger os o nu rahat kapatir. Wingbacklerimiz zaten hizli. Marcao da var + yanina gelirse Kaan da cevik
Kaanin hava topu en büyük özelliklerinden biri Allah Askina. Adami 2-3 sene her hafta izledim. Adam bi ara moda baglayip her hafta kafayla gol atiyordu. Sol bek olarak PvA diyorlargedson için portekiz u23 maçını izlemiştim reis
o maçta beğendim floretintini ama bazen rakipin yaptığı anlık hareketlere geç reaksiyon veriyordu. Dos oynayan birisi için reaksiyon verme hızı önemli bence. Reaksiyon dediğim de hızlanma hareketlenme işte anladın sen beni
+
kaan'ın da hava topu zaafiyeti var bence marcaoyla birlikte problem yaratabilir. Sol bek belli değil daha