Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.464
- 30.322
- 1.988
Son bir şarkı lütfen gol ve goller attır lütfen. Acil olmasa istemezdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık aşk diye anacağız.![]()
Penalti pozisyonundan once topu nasil kapti Oyle Beyler Adam yiyen libero diyordunuz ya o adamlar bile oyle top kapamaz Rakibe faul yapmadan ne guzel dokundu topa .Onyenin yaptirdigi penalti
tenise yönelGol atmalı gol bosa ovmeyin
Sen de yuzme falan izle. Gol atmayan orta saha bizim takimda olmaz. Bize prime selcuk inan lazim bizim efsana 6 numaramiz melo 10 atti.tenise yönel
tenisi de boşver, yakan top filan uygun sanaSen de yuzme falan izle. Gol atmayan orta saha bizim takimda olmaz. Bize prime selcuk inan lazim bizim efsana 6 numaramiz melo 10 atti.
Biz bu benficanin oyuncusunu kazanicaz diye belki de sampiyonlugu kaybettik. Ne matematik biliyorsunuz ne analiz. Butun oyuncularin gol atamayan oyunculardan olussun ilk 3e giremezsin bu kafayla devam ettenisi de boşver, yakan top filan uygun sana
Tüm ihaleyi Gedsona mı yıktık şimdi.Biz bu benficanin oyuncusunu kazanicaz diye belki de sampiyonlugu kaybettik. Ne matematik biliyorsunuz ne analiz. Butun oyuncularin gol atamayan oyunculardan olussun ilk 3e giremezsin bu kafayla devam et
yahu analiz dediğin selçuk, melo gol atmış. Vay arkadaş.Biz bu benficanin oyuncusunu kazanicaz diye belki de sampiyonlugu kaybettik. Ne matematik biliyorsunuz ne analiz. Butun oyuncularin gol atamayan oyunculardan olussun ilk 3e giremezsin bu kafayla devam et
Orada bekler kac gole etki ediyor haberin var mi? Ve en onemli analiz gol ve asist gerisi sonra gelir. sabaha kadar anlat gol asist yoksa hicbir sey yoktur ortada.yahu analiz dediğin selçuk, melo gol atmış. Vay arkadaş.
Kante hiç gol atmamış bu sezon. Mal la bu Chelsea
Wijnaldum hele 2 gol atmış sadece; yazık bu Liverpool'a nasıl katlanıyorlar
Yoo yikmadim bizlik oyuncu degil dedim. Belki 3-4 sene sonra tam bizlik oyuncu olacak ama o zaman bizim oyuncumuz olmayacak biz benficanin pilot takimi degiliz. Biz bize bugun ve gelecekte katki sağlayacak oyuncu oynatmaliyiz.Tüm ihaleyi Gedsona mı yıktık şimdi.
Kimin oynamasını isterdiniz yerine ?