Keyifler yerinde gibi

20210512_141735.jpg

20210512_141733.jpg

20210512_141731.jpg

Penalti pozisyonundan once topu nasil kapti Oyle Beyler Adam yiyen libero diyordunuz ya o adamlar bile oyle top kapamaz Rakibe faul yapmadan ne guzel dokundu topa .Onyenin yaptirdigi penalti

Dün bir de son 5-6 maça göre en etkisiz oynadığı maçtı.

Ona rağmen iş yaptı diyebiliyoruz. 1 asist ve penaltıdan önce harika top kapma.

Ne olur bir yıl daha kiralık be... Rui Costa yap bir güzellik.

Son oynadığımız Karagümrük/Antalya/Konya ve Beşiktaş maçlarında olduğu gibi Denizli maçında da Whoscored tarafından 8.1 rating ile maçın adamı seçilmiş arada 55. dakikada sakatlanıp çıktığı Trabzon maçı var ki berabere bitmişti o maç belki Gedson sahada olsa bugün +2 puanımız daha olabilirdi

Final dönemine baktığımızda ligin en iyi oyuncusu desem abartı olmaz sanırım, Ghezzal konuşuluyor sürekli de Beşiktaş'ın final maçlarında hiçbir nane yapamadı Gedson ise tam tersine ümitleri tükenmiş bir Galatasaray'da sazı eline alıp hem çalıyor hem söylüyor

Nasıl yapılır ne olur bilemem ama gelecek sene takım planlamamızda ilk öncelik Gedson ve Mohamed'in takımda kalmasını sağlamak olmalı. Muslera / Marcao / Taylan ve Emre Kılınç dörtlüsü ile Gedson ve Mohamed'in üzerine takımı kurgulardım önümüzdeki sene için de

Geri kalan bek / orta saha ve kanat transferlerine kafa yormak lazım

İkincilik cepte gibi bir şey. CL ihtimali hiç olmasa gidebilirdi. Şimdi hazır ortama alışıp form da tutmuşken kalmak ister gibime geliyor. Eğer çok absürt bir teklif gelmezse Benfica da satmaz kimseye. Kiralık + opsiyon ile devam edelim. Gerisi Allah kerim :D

Biz bu benficanin oyuncusunu kazanicaz diye belki de sampiyonlugu kaybettik. Ne matematik biliyorsunuz ne analiz. Butun oyuncularin gol atamayan oyunculardan olussun ilk 3e giremezsin bu kafayla devam et
Tüm ihaleyi Gedsona mı yıktık şimdi.
Kimin oynamasını isterdiniz yerine ?

Biz bu benficanin oyuncusunu kazanicaz diye belki de sampiyonlugu kaybettik. Ne matematik biliyorsunuz ne analiz. Butun oyuncularin gol atamayan oyunculardan olussun ilk 3e giremezsin bu kafayla devam et
yahu analiz dediğin selçuk, melo gol atmış. Vay arkadaş.
Kante hiç gol atmamış bu sezon. Mal la bu Chelsea
Wijnaldum hele 2 gol atmış sadece; yazık bu Liverpool'a nasıl katlanıyorlar

yahu analiz dediğin selçuk, melo gol atmış. Vay arkadaş.
Kante hiç gol atmamış bu sezon. Mal la bu Chelsea
Wijnaldum hele 2 gol atmış sadece; yazık bu Liverpool'a nasıl katlanıyorlar
Orada bekler kac gole etki ediyor haberin var mi? Ve en onemli analiz gol ve asist gerisi sonra gelir. sabaha kadar anlat gol asist yoksa hicbir sey yoktur ortada.
Tüm ihaleyi Gedsona mı yıktık şimdi.
Kimin oynamasını isterdiniz yerine ?
Yoo yikmadim bizlik oyuncu degil dedim. Belki 3-4 sene sonra tam bizlik oyuncu olacak ama o zaman bizim oyuncumuz olmayacak biz benficanin pilot takimi degiliz. Biz bize bugun ve gelecekte katki sağlayacak oyuncu oynatmaliyiz.

Geri
Üst Alt