Melo'nun 1 sezonu ile kıyaslarsan böyle sonuç çıkar, kalan sezonlarda Melo 1-2 golle kapamış (Galatasaray için)

Gedson'un kariyer karnesine bakarsan ne demek istedigimi anlarsin (bizden onceki). Genc, hala cok sey gelistirilebilir ancak Melo ornegi yanlis diyorum. Ozellikle sonraki sezonlarda hem takim sonradan katilmasi hem de aldigi "daha fazla defansif" rol gibi etkenler var. Geride kalirdi hep stoperler arasina girerdi vs.. Beklenti onde degili Melo'dan ilk sezon daha ondeydi Selcuk ile birlikte.

gedson ve mohammedin kıymetini çok iyi bilmemiz lazım

bir mucize olsa da bu elemanın bonservisini alsak

bu iki oyuncu ancak lyonun filan yapacağı transfer türlerinden

gedson ve mohammedin kıymetini çok iyi bilmemiz lazım

bir mucize olsa da bu elemanın bonservisini alsak

bu iki oyuncu ancak lyonun filan yapacağı transfer türlerinden
Rengim bize gore degil diyorlar gedsona. Sende kıymetini bilelim diyorsun

Modric xavi çok mu gol atıyor yav. Kupada attı atamiyor değil. Çok fazla öne çıkartmıyoruz.

Seneyede net kalmalı. Böyle komple oyuncular lazım bize. 10 numara alırız yanina

Orasi oyle, ben kendi adima yapici bir elestiri de bulunuyorum neden baska anlam cikiyor anlamiyorum. Bu paralar ediyorsan gol atacaksin yaf. Xavi diyorsun efsane Barca kadrosunda daha zorlu rakiplere karsi oynayan bir oyuncu :) Onun gol atmasina gerek bile kalmiyordu. Su ligde, Gedson gol atmali diyorum. Daha cok skora etki etmeli boylesi bir yatirim yapilacaksa. Bu arada Xavi diyorsun milli takim dahil yaklasik 100 gol + 200 asist yapmis. Yaklasik 3 macta bir asist, 7 macta bir gol demek duz ortalama alinca ki Xavi orta-geride oynuyordu. Gedson daha cok Iniesta tipi ofansa yakin bir genetikte. Iniesta daha dogru ornek olurdu ama konu dagilmasin. Ama dogru ornek Modric, katiliyorum. Stili ona daha cok benziyor.

Melo 4-5 sezon oynadı bizde yalnızca 11-12 sezonunda 10 gol attı. Kalan sezonların toplamında bile 10 gol atamadı. Gol atan orta saha istiyosan Manchester City maçlaını öneririm
Melo 6 numara oynuyor fernandesi 8 numaralarla kiyaslicaksin guzel.kardesim 6 numara bile 10 gol atti diyorum ben orada

Melo'nun 10 gol attığı sezondaki düzen olsa Gedson da atar. O dönemki yapı çok farklıydı, kıyasınız hatalı.

Melo o sene penaltıcımızdı ayrıca.

Derbilerde psikolojik üstünlüktü derbi kaybettirmiyordu deseniz ok ama gol sayısı için takım kurguları çok şeyi değiştirir.

umarım son maçı değildir.1 sene daha bizimledir.Son maçıysa malatya maçına iyi konsantre olamaz.

Melo'nun 10 gol attığı sezondaki düzen olsa Gedson da atar. O dönemki yapı çok farklıydı, kıyasınız hatalı.

Melo o sene penaltıcımızdı ayrıca.

Derbilerde psikolojik üstünlüktü derbi kaybettirmiyordu deseniz ok ama gol sayısı için takım kurguları çok şeyi değiştirir.

Tam dogru degil, kismen katiliyorum Keramettin. Melo o sezon saka gibi olsa da baya onde oynuyordu. Uzaktan gol ve sutlari cokca oluyordu. Gedson suan o kadar "Rahat" olmasa da benzer pozisyona en yakin isim. Konu su, Gedson icin 12-15m Euro isteniyor (piyasa degeri asagi yukari) o paraya bu gol katkisi b-2-b oyuncu icin baya dusuk. Kariyeri olarakta baya az gol atmis bugune kadar. Ne olursa olsun. Atabilir mi ? Kumas var mi ? Yetenek var mi ? Evet. Milli Takim performansinda da benzer gol kisirligi mevcut. Daha cesur olmali daha cok isteyip gol odakli/skor odakli olmali bence. Ilk gunden beri savundugum nadir oyunculardan ama gorunen koy el kitabi istemiyor.

Ek olarak Melo'nun tecrübesi ve kariyeri Gedsonla kıyaslanmaz. Melo world class olmuş ama sorunlu bir adamdı.

Gedson world class olabilir henüz olmadı.

Gol farklı ama, sen oyuncutu ona göre oynatırsan ve çalıştırırsan o da gol pozisyonuna bolca girer.

Ek olarak Melo'nun tecrübesi ve kariyeri Gedsonla kıyaslanmaz. Melo world class olmuş ama sorunlu bir adamdı.

Gedson world class olabilir henüz olmadı.

Gol farklı ama, sen oyuncutu ona göre oynatırsan ve çalıştırırsan o da gol pozisyonuna bolca girer.

Dogru, Brezilya Milli Takimin'da (ozel formadir, zordur kalici olmak) baya sure almis DK'da oynamis ama orada da sorun cikarip bize gelebilmis bir kariyere sahip. Adam oyle ya da boyle efsane profesyonel zaten bu bircok seyi kanitliyor, mesela hala daha oynuyor. Gelse bu ligde de oynar, kimse de yok artik demez. Buyuk tecrube ve her daim takimda olmasi gereken dominant bir orta saha. Suan aradigimiz profil acikcasi, Ujfalusi tipinde bir isimle birlikte..

Burada bazilarinin anlamadigi sey biz gedsonu kotuluyoruz saniyorlar. Hayir oyle degil ki adam bizim oyuncumuz bile degil. Mevzu şu senin stoperlerin gol atmayacak beklerin atmayacak 6 8 10 numara gol atmayacak. Sadece ileri 3luden mi 80 gol atmasini bekliceksin. Gedson yerine cok daha dusuk maliyetli 8 ve 10 numara bulup daha cok skor katkisi alirsin benim butun soyledigim bu.

Tam dogru degil, kismen katiliyorum Keramettin. Melo o sezon saka gibi olsa da baya onde oynuyordu. Uzaktan gol ve sutlari cokca oluyordu. Gedson suan o kadar "Rahat" olmasa da benzer pozisyona en yakin isim. Konu su, Gedson icin 12-15m Euro isteniyor (piyasa degeri asagi yukari) o paraya bu gol katkisi b-2-b oyuncu icin baya dusuk. Kariyeri olarakta baya az gol atmis bugune kadar. Ne olursa olsun. Atabilir mi ? Kumas var mi ? Yetenek var mi ? Evet. Milli Takim performansinda da benzer gol kisirligi mevcut. Daha cesur olmali daha cok isteyip gol odakli/skor odakli olmali bence. Ilk gunden beri savundugum nadir oyunculardan ama gorunen koy el kitabi istemiyor.
Valla o sezon full stattaydım, sürpriz koşu atsa da en geride oynayan orta saha oydu, tabi Emre, Engin ve Elmander ortaya çekilince çokça sürpriz koşu atıyordu.

Ama gollere bakalım :

Beşiktaş maçı - defans arkası koşu
Samsun maçı - 35 metreden yavaş bir şut
Fener maçı - duran top malum gol
Eskişehir maçı - Duran top dönüşü seken top boş kale
Kayseri - gelen ortada ceza sahasına girip atmıştı
Gençler - defans arkası koşu
Beşiktaş maçları - 2 duran top
Kalanlar penaltı

3 gol var oyun içinde bir de 35 metreden şut.

Ekstra goller ama bunlar zaten Melo'nun genel özelliğiydi o akan oyunda attığı gollerden birini de Kopenhag'a atmıştı.

O takım düzeninde oynasak ve Gedson'a koşu attırsak o da atar ama Melo gibi kafa golleri zor keza Josef, Pereira dönemi 10 gol falan atmıştı benzer şekilde kullanılıp.

10-15 vermek ayrı bir durum da benim demek istediğim gol atma konusu takımla da çok ilgili. Şu anki takımda direnç koyan tek adam; hem geriye gel hem git gol at diyemeyiz, 10 numara gibi oynasa işler değişirdi ama.

Valla o sezon full stattaydım, sürpriz koşu atsa da en geride oynayan orta saha oydu, tabi Emre, Engin ve Elmander ortaya çekilince çokça sürpriz koşu atıyordu.

Ama gollere bakalım :

Beşiktaş maçı - defans arkası koşu
Samsun maçı - 35 metreden yavaş bir şut
Fener maçı - duran top malum gol
Eskişehir maçı - Duran top dönüşü seken top boş kale
Kayseri - gelen ortada ceza sahasına girip atmıştı
Gençler - defans arkası koşu
Beşiktaş maçları - 2 duran top
Kalanlar penaltı

3 gol var oyun içinde bir de 35 metreden şut.

Ekstra goller ama bunlar zaten Melo'nun genel özelliğiydi o akan oyunda attığı gollerden birini de Kopenhag'a atmıştı.

O takım düzeninde oynasak ve Gedson'a koşu attırsak o da atar ama Melo gibi kafa golleri zor keza Josef, Pereira dönemi 10 gol falan atmıştı benzer şekilde kullanılıp.

10-15 vermek ayrı bir durum da benim demek istediğim gol atma konusu takımla da çok ilgili. Şu anki takımda direnç koyan tek adam; hem geriye gel hem git gol at diyemeyiz, 10 numara gibi oynasa işler değişirdi ama.

Bende fotolari paylasasim geldi simdi ozledim o gunleri :). Rakibi sindirmesi yetmiyor, surpriz goller atiyordu. Bu arada bjk maci, Kopenhag maci falan kilit acan goller. Triskadan goller de degil (3. veya 4.goller degil). Kilit acan, guard dusuren, rakibi sindiren goller. Cok degerliydi.

Orneklerin dogru zaten Melo'yu neden sevdik biz kardesim ? Pozisyonu geregi ve ustune verdigi katki. Iste soyledigim bu Gedson icinde. Ekstran nedir Gedson kardesim ? Bu soruya cevap ariyoruz, erken de olsa. Nihayetinde konu basligi oyuncunun. O bolgede oyuncu 7-10 gol, 10-12 asist yapacak ortalama ki "budur" diyelim. Yoksa ne mucadelesi ne de istegi ne de tempos ve hatta en belirgin ozelligi top teknigine kimse laf etmemeli su kadro kurgusunda. Biraz daha calismali ve cesaret gerekiyor. Gole de daha yakin oynatmaliyiz gelecek sezon yapilacak en az 2-orta saha transferiyle. Bakalim, kesinlikle yararli bir oyuncu, tekrardan keske sezon basi gelmis olsaydi.

Bende fotolari paylasasim geldi simi ozledim o gunleri :). Rakibi sindirmesi yetmiyor, surpriz goller atiyordu. Bu arada bjk maci, Kopenhag maci falan kilit acan goller. Triskadan goller de degil (3. veya 4.goller degil). Kilit acan, guard dusuren, rakibi sindiren goller. Cok degerliydi.

Orneklerin dogru zaten Melo'yu neden sevdik biz kardesim ? Pozisyonu geregi ve ustune verdigi katki. Iste soyledigim bu Gedson icinde. Ekstran nedir Gedson kardesim ? Bu soruya cevap ariyoruz, erken de olsa. Nihayetinde konu basligi oyuncunun. O bolgede oyuncu 7-10 gol, 10-12 asist yapacak ortalama ki "budur" diyelim. Yoksa ne mucadelesi ne de istegi ne de tempos ve hatta en belirgin ozelligi top teknigine kimse laf etmemeli su kadro kurgusunda. Biraz daha calismali ve cesaret gerekiyor. Gole de daha yakin oynatmaliyiz gelecek sezon yapilacak en az 2-orta saha transferiyle. Bakalim, kesinlikle yararli bir oyuncu, tekrardan keske sezon basi gelmis olsaydi.
10-15 verilmemeli minvalindeki yorumlara katılıyorum, şımarık olmaya lüzum yok bizim öyle bütçelerimiz de yok yani, aldık sakatlandı ne olacak, ha çok iyi satış yaparız belki 8e alıp kardan pay verebiliriz.

Melo konusu ayrı, Fernando'yu daha dengeli bulsam da futbolu ayrı sahadaki duruşu ayrı bir güç unsuruydu. Kaleye geçti penaltı kurtardı yani Melo gibisini keşke bir daha bulsak ama çok zor, kaybetmek ya da göndermek de yanlış değildi iyi gelir sağladı ama sanki Inter sonrası tekrar alabilirdik, üstüne çok oynadılar ve arkasında duramadık maalesef.

10-15 verilmemeli minvalindeki yorumlara katılıyorum, şımarık olmaya lüzum yok bizim öyle bütçelerimiz de yok yani, aldık sakatlandı ne olacak, ha çok iyi satış yaparız belki 8e alıp kardan pay verebiliriz.

Melo konusu ayrı, Fernando'yu daha dengeli bulsam da futbolu ayrı sahadaki duruşu ayrı bir güç unsuruydu. Kaleye geçti penaltı kurtardı yani Melo gibisini keşke bir daha bulsak ama çok zor, kaybetmek ya da göndermek de yanlış değildi iyi gelir sağladı ama sanki Inter sonrası tekrar alabilirdik, üstüne çok oynadılar ve arkasında duramadık maalesef.

Neden gitti bende anlamiyorum. Hala oynuyor, ust duzey olmasa da su kadroda cok rahat oynardi zaten adam yok. Orta saha yok ben kenara baktigimda. Tabi ya, penalti kurtardi, cimlere oturup daha top cikmamisken seviniyordu adam karaktere bak hahaha... Fb-bjk'lilere sorsak son 10 senede hatta 20 en nefret ettikleri adam sanirim Melo'dur. Cok net, eziyordu. Emre B. dahil buna. Hakemlerin kayirdigi adami, 40dk icinde oyundan attiran bir karakter, ve bunu ezerek yapti bu adam :). Neyse konu Melo ozeline indi, konu Gedson, alinmali sartlar umarim makul seviyeye iner yanina ve etrafin 2-3 oyuncu ile guclu bir orta saha kurariz seneye.

Bu çocuk okey ya yanına da hoca regista takıntısından vazgeçip Taylan'dan ziyade kendisi gibi dinamik ve farklı niteliklere sahip birini alsak önlerine de güzel bir 10 no ile 4-2-3-1 çok rahat akarız ligte ama bunu yapmayız tabi ki .

Geri
Üst Alt