Kaliteli cocuk. Kendisini kanitladi. Burada ilk baslarda baya soven oldu ama 1.5 yildir top oynamadan geldigini unutmayalim. Sonradan acildi ama galiba veda etti az once. Keske 1 yil daha kiralasak.

Yine başka takımlara oyuncu yetiştirdik, bu yüzden bonservisi alınamayan bir oyuncu isterse 10 gol atsın benim için bomboş transfer.

Son dönemde oynadığı oyun gerçekten takdir edilesi hemen hemen son maçların tamamında maçın oyuncusu oldu. Galatasaray'da kalmak istemez tabi ki de hani Benfica'da 19-20 yaşında 25 mil.€ piyasa değeri biçilmiş bir adamın 6 aylığına da olsa Galatasaray formasıyla izlemek güzeldi

Gedson&Ghezzal gibi oyuncular neden STSL'de kalmak istesin ki ?

Ulan çocuk, gündeme geldiğin andan itibaren seni savundum yüzümü kara çıkarmadın ya helal olsun sana. Şampiyona'dan sonra yeniden Premier ligde görmek dileğiyle

Elimizdeki tek orta sahada gitti. Iyi futbolcunun farki baska oluyo. Taylan-Etebo yerine Joseph olsa Fatih Hoca'ya ragmen sampiyon olurduk.

Bugün bomboş şut atacak yerde geriye vermeler falan. Öyle çok özlenilecek adam değil, tabii bizde tek Taylan orta saha olunca ve etebo gibi yedek olunca adama tapmalar doğal

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keske seneye de kadroda olsa
Geldigi gunden beri katki verdi oyle ya da boyle
Sakatlik falanda yasamadi
Keske...

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bugün bomboş şut atacak yerde geriye vermeler falan. Öyle çok özlenilecek adam değil, tabii bizde tek Taylan orta saha olunca ve etebo gibi yedek olunca adama tapmalar doğal

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle deme arkasinda kante onunde talisca olsa super oyuncu. Futboldaki en buyuk yalan budur saginda solunda şu olsa com iyi oynar falan filan. neyse yeni kulubune hayirli olsun dogru duzgun forma alamaz iyi bir takımda
Edit: 17 mac 0 gol ile ligi bitirdi

hücumcu bir adam değil. arada bir güzel hareketleri olsa da hücum işlerini çok iyi kıvıramıyor.
asıl katkısı çok iyi pres yapması ve top çalması
atletizmi çok iyi

geldiğinde hiç beğenmedim ama ritmini bulduktan sonra kendisinde iş olduğunu gösterdi

Geri
Üst Alt