İnstagramında Aslan simgesi durduğu sürece Allah’tan ümit kesilmez

36 saat sonra tapusuyla yada tapusu seneye alınmak üzere oyuncumuz olacak yetenekli orta sahamız.

Türkiye'de takım tutmak gerçekten işkence arkadaş. Kimsenin istemediği belkide tanımadığı oyuncuları beklersin sanki Messi Ronaldo gelecekmiş gibi.
Birde oyuncu ve kulübü nazlanır.
Avrupa takımları istinye parktan alışveriş yaparken sanki biz Mahmutpaşadan yapıyoruz gibi bir şey.

Koca transfer sezonunu felan çalmadı sizin çaldı sadece kimse bilmiyor teklif yaptık bekliyoruz sadece belki son gün tekrar yapacağız belkide.Haberlere bakarak olsaydı oooo. Bizler yaptık gedson da gedson diye yönetim ne yaptığını kimse bilmiyor

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk geldiginde doya doya izleyin, Talisca gibi olacak arkasından bakacaz demistim. Öyle de oldu

Ilk geldiginde doya doya izleyin, Talisca gibi olacak arkasından bakacaz demistim. Öyle de oldu
E-sQQWVWEAYttwb

Malesef Onyekuru gibi Galatasaray asigi cikmadi yoksa sabah aksam jorge denilen lavuga pires yapar aldirtirdi kendisini umarim kariyeri basarisin olur.Benfica diye bir kulupte futboldan silinir.Monoco dedik Monocodan beter ciktiniz Allah topluca belanizi versin Benfica

Malesef Onyekuru gibi Galatasaray asigi cikmadi yoksa sabah aksam jorge denilen lavuga pires yapar aldirtirdi kendisini umarim kariyeri basarisin olur.Benfica diye bir kulupte futboldan silinir.Monoco dedik Monocodan beter ciktiniz Allah topluca belanizi versin Benfica
Ben gelmek istemesine bile şaşırdım adamı çamur deryasında oynattık

Geri
Üst Alt