Benfica'nın rotasyonda tuttuğu futbolcu bizim için olmazsa olmaz. Aradaki uçuruma bak.

Hala boş kanka demek ki israf yapmışız. Berkan ve cica harici adam yok, morutanı saymıyorum onu kanat diye düşünüyorum
berkan ve cica da boştu ilk geldiklerinde. transfer obezliğine devam edip eldeki topçuları değersizleştiren oyun anlayışından kurtulamazsak her topçuyu yiyeceğiz gibime geliyor. bubabel feg yedlin gibi bitikleri kastetmiyorum. kalitesini kısa sürede gösterme şansını yakalayanlar kurtarıyor kendini ama diğerlerine yazık oluyor

başta sorunları sadece transferle cozebileceğine inanan ve taraftarı da bu dusenceyle zehirleyenler oldukça daha da kötü günler görücez. bu anlayış acilen değişmeli

berkan ve cica da boştu ilk geldiklerinde. transfer obezliğine devam edip eldeki topçuları değersizleştiren oyun anlayışından kurtulamazsak her topçuyu yiyeceğiz gibime geliyor. bubabel feg yedlin gibi bitikleri kastetmiyorum.

başta sorunları sadece transferle cozebileceğine inanan ve taraftarı da bu dusenceyle zehirleyenler oldukça daha da kötü günler görücez. bu anlayış acilen değişmeli
Hoca alıştırdı her başarısızlıktan sonra ocak temmuz diye diye

Hoca alıştırdı her başarısızlıktan sonra ocak temmuz diye diye
mactan sonra agliyoruz gibi oluyo ama olmayacak ya hocayla cok belli. ne istedigini bilmiyor. adalet diyor feg babel hala kadroda. geriden topla cikicaz diyor muslerayla sozlesme uzatiyor. 3 yil diyor gidip ilk firsatta veteranlara veriyo formayi. sıkıldım yildim

20211001_130807.webp

😔

Dünden beri kralın konusuna yazayım diyorum. Dün olsaydı net yenmiştik. Orta sahada Gedson şart. Taylan olunca daha düşük seviyede oynuyoruz.

Gedson ve Marcao bastan beri olsaydi 21 puanimiz olabilirdi.

Benficanın oynadığı 13 maçta toplam 47 dakika süre bulmuş

Tatli dillem güleryüzlüm
E ceylan gozluum

Gönlüm hep seni ariyor... Neredesin sen :(

Geri
Üst Alt