Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Benfica'nın rotasyonda tuttuğu futbolcu bizim için olmazsa olmaz. Aradaki uçuruma bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübüde üzerlerine yapaydık rdaş? Çüş oha yani!Halbuki 10 + %50 ile satsalar AL'de alacagimiz dereceye gore rahat + 30 milyonlara giderdi.
Hala boş kanka demek ki israf yapmışız. Berkan ve cica harici adam yok, morutanı saymıyorum onu kanat diye düşünüyorum11m harcadık os'a reis. trde hangi kulup bu kadar para harcamış os'a
berkan ve cica da boştu ilk geldiklerinde. transfer obezliğine devam edip eldeki topçuları değersizleştiren oyun anlayışından kurtulamazsak her topçuyu yiyeceğiz gibime geliyor. bubabel feg yedlin gibi bitikleri kastetmiyorum. kalitesini kısa sürede gösterme şansını yakalayanlar kurtarıyor kendini ama diğerlerine yazık oluyorHala boş kanka demek ki israf yapmışız. Berkan ve cica harici adam yok, morutanı saymıyorum onu kanat diye düşünüyorum
Hoca alıştırdı her başarısızlıktan sonra ocak temmuz diye diyeberkan ve cica da boştu ilk geldiklerinde. transfer obezliğine devam edip eldeki topçuları değersizleştiren oyun anlayışından kurtulamazsak her topçuyu yiyeceğiz gibime geliyor. bubabel feg yedlin gibi bitikleri kastetmiyorum.
başta sorunları sadece transferle cozebileceğine inanan ve taraftarı da bu dusenceyle zehirleyenler oldukça daha da kötü günler görücez. bu anlayış acilen değişmeli
mactan sonra agliyoruz gibi oluyo ama olmayacak ya hocayla cok belli. ne istedigini bilmiyor. adalet diyor feg babel hala kadroda. geriden topla cikicaz diyor muslerayla sozlesme uzatiyor. 3 yil diyor gidip ilk firsatta veteranlara veriyo formayi. sıkıldım yildimHoca alıştırdı her başarısızlıktan sonra ocak temmuz diye diye
sozlesme uzatmak gibi bir mallik yapacak mi gorecegizBenficanın oynadığı 13 maçta toplam 47 dakika süre bulmuş