30-40 hafta taylana katlanacagina 5 hafta gedsona katlansın herseyin mükemmelini isteyen taraftarimiz
5 Hafta katlanabilseler keşke onu da beceremiyoruz ki.Bazı arkadaşların hazır birisini istemeleri çok doğal bence. Marcao o hareketi yapmasa acaba 2 0 dan 2*2 biten maçların hangisinde puan kaybederdik yada yenildiğimiz maçların kaçını kaybederdik şu an çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik o yüzden arkadaşlarda haklı ancak Gedson getirilmeli ancak öncelikli hazır ve nazır bir Ortasaha.

Gedson bildigimiz bir oyuncu oynayinca neler yapabilecegini de biliyoruz, o yuzden 5 hafta beklenir hazir olmasi icin sorun degil yeterki benfitta biraksin

5 Hafta katlanabilseler keşke onu da beceremiyoruz ki.Bazı arkadaşların hazır birisini istemeleri çok doğal bence. Marcao o hareketi yapmasa acaba 2 0 dan 2*2 biten maçların hangisinde puan kaybederdik yada yenildiğimiz maçların kaçını kaybederdik şu an çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik o yüzden arkadaşlarda haklı ancak Gedson getirilmeli ancak öncelikli hazır ve nazır bir Ortasaha.
Hazır ve nazır bir orta saha mümkünse genç, topla kabiliyeti iyi, fiziği yerinde, ikili mücadelesi çevre görüşü ortalama üstü, toplu topsuz oyunu hızlı kurabilen herhangi biri acaba kaç paradır?

Oynamayan Gedson'a 10-15 arası para istiyolar oynayan versiyonu sence?
Bi ton örnek çıkar önemli olan adamın Türkiye'ye gelmesi. Genç olmak zorunda değil 26-28 yaş aralığıda olur. Sözleşmesi bitmek üzere olanlara bakmak gerek onuda teknik ekip düşünsün. Gedson'a çok takıldık severim kendisini ancak öyle ahım şahım top felanda oynamadı bizde abartıldığı kadar. Aynı sezon Taylan'da güzel oynuyordu mesela ama bugün ona mı katlanacağız deniyor yarın Gedson için denmeyeceği garantisi yok. Mesela ben " Joshua Kitolano " alırdım ortasahaya çok daha ucuza.

Bi ton örnek çıkar önemli olan adamın Türkiye'ye gelmesi. Genç olmak zorunda değil 26-28 yaş aralığıda olur. Sözleşmesi bitmek üzere olanlara bakmak gerek onuda teknik ekip düşünsün. Gedson'a çok takıldık severim kendisini ancak öyle ahım şahım top felanda oynamadı bizde abartıldığı kadar. Aynı sezon Taylan'da güzel oynuyordu mesela ama bugün ona mı katlanacağız deniyor yarın Gedson için denmeyeceği garantisi yok. Mesela ben " Joshua Kitolano " alırdım ortasahaya çok daha ucuza.

reis gedson'a 10 sene top gösterme, karanlık bi yerde beklet 10 sene sonra çıksın gelsin gene o kitalano mudur her neyse top niyetine oynar onu

bu arkadaşın seneye sözleşmesi bitiyor, 20 maçta 45 dakika bile süre vermiyorlar ve hala 12-15 milyon civarı para mı konuşuluyor?

bu puştlar öpecek adam arıyor heralde. makul bir fiyata bitiyorsa devre arası ilk hedef olmalı. gelsin de 5 maç kaçırsın. bu sene şampiyon da olmayalım.

yeter ki önümüzdeki sene hazırlık kampına gedson - berkan - cicaldau aynı anda girsin.

Gerekirse Gedson için 1 sezon beklenir. Ki gerek yok en az 5 maç içinde buraları kasıp kavuran.

Bunun ederi taş çatlasın 7,5 eder bu saatten sonra oda 3 taksit
Herif 45 dakika maç oynamadı galiba

Direk verin teklifi şimdiden olmuyorsa acilen başka isimlere bakılsın

Son düzenleme:
O kadar sponsor gelirinden ilk olarak GEDSON'un parasını ayırmışlardır umarım.
Hiç beklemeden ilk gün gelsin. Zaten adamı yedek oturtuyorlar.

Ilk geldiginde sadece mac kondisyonu degil, covidli olarak da geldi.

çöp muamelesi yaptıkları adama 12 isteyen benfica, fifa ve uefa'ya şikayet edilmeli

Gedson konusu sıkıntılı...Yine 6 aylığına gelmesine pek taraftar değilim açıkçası; bu sezondan zaten fazla bir beklentim yok zira...

Kulübüyle sözleşmesini uzatırsa, 1.5 yıllığına kiralanmasına olumlu bakarım. Ama en iyisi elbette bonservisiyle almak; Berkan' la birlikte 6.5 numara gibi mi oynar, yine direkt 8 mi, o zaman karar verilir...

Bana biraz mevkiisini tam bulamamış bir oyuncu gibi de geliyor. Benfica kanatta filan deniyor zaman zaman. Aslında tam 3-4-3 ün orta dörtlüsünün merkez tandem oyuncusu profilinde görüyorum kendisini. Yahut bonservisi alınırsa ve yine iki stoperli dizilişte ısrar edilirse, direkt 6 numara olarak deneyip görmek lazım belkide...

Ha, muhterem Hocamız 2-5-3 saçmalığına devam edecekse hiç transfer yapılmasın bence. Mevcutlarla olmayacağı gibi, transferi mümkün olan hücum bekleriyle de olmaz o iş...Bek sorunsalını yakın zamanda açmayı düşündüğüm başlıkta ayrıca tartışalım....

Geri
Üst Alt