Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.302
- 101.518
- 5.238
Rui davarina ağzı bozuk cümleler yazdım ona biraz ağır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 Hafta katlanabilseler keşke onu da beceremiyoruz ki.Bazı arkadaşların hazır birisini istemeleri çok doğal bence. Marcao o hareketi yapmasa acaba 2 0 dan 2*2 biten maçların hangisinde puan kaybederdik yada yenildiğimiz maçların kaçını kaybederdik şu an çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik o yüzden arkadaşlarda haklı ancak Gedson getirilmeli ancak öncelikli hazır ve nazır bir Ortasaha.30-40 hafta taylana katlanacagina 5 hafta gedsona katlansın herseyin mükemmelini isteyen taraftarimiz
Hazır ve nazır bir orta saha mümkünse genç, topla kabiliyeti iyi, fiziği yerinde, ikili mücadelesi çevre görüşü ortalama üstü, toplu topsuz oyunu hızlı kurabilen herhangi biri acaba kaç paradır?5 Hafta katlanabilseler keşke onu da beceremiyoruz ki.Bazı arkadaşların hazır birisini istemeleri çok doğal bence. Marcao o hareketi yapmasa acaba 2 0 dan 2*2 biten maçların hangisinde puan kaybederdik yada yenildiğimiz maçların kaçını kaybederdik şu an çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik o yüzden arkadaşlarda haklı ancak Gedson getirilmeli ancak öncelikli hazır ve nazır bir Ortasaha.
Bi Gedsondan fazla değildir yada bi tık ustüdür.Hazır ve nazır bir orta saha mümkünse genç, topla kabiliyeti iyi, fiziği yerinde, ikili mücadelesi çevre görüşü ortalama üstü, toplu topsuz oyunu hızlı kurabilen herhangi biri acaba kaç paradır?
Oynamayan Gedson'a 10-15 arası para istiyolar oynayan versiyonu sence?Bi Gedsondan fazla değildir yada bi tık ustüdür.
Bi ton örnek çıkar önemli olan adamın Türkiye'ye gelmesi. Genç olmak zorunda değil 26-28 yaş aralığıda olur. Sözleşmesi bitmek üzere olanlara bakmak gerek onuda teknik ekip düşünsün. Gedson'a çok takıldık severim kendisini ancak öyle ahım şahım top felanda oynamadı bizde abartıldığı kadar. Aynı sezon Taylan'da güzel oynuyordu mesela ama bugün ona mı katlanacağız deniyor yarın Gedson için denmeyeceği garantisi yok. Mesela ben " Joshua Kitolano " alırdım ortasahaya çok daha ucuza.Oynamayan Gedson'a 10-15 arası para istiyolar oynayan versiyonu sence?
Bi ton örnek çıkar önemli olan adamın Türkiye'ye gelmesi. Genç olmak zorunda değil 26-28 yaş aralığıda olur. Sözleşmesi bitmek üzere olanlara bakmak gerek onuda teknik ekip düşünsün. Gedson'a çok takıldık severim kendisini ancak öyle ahım şahım top felanda oynamadı bizde abartıldığı kadar. Aynı sezon Taylan'da güzel oynuyordu mesela ama bugün ona mı katlanacağız deniyor yarın Gedson için denmeyeceği garantisi yok. Mesela ben " Joshua Kitolano " alırdım ortasahaya çok daha ucuza.
Kamp olacak mi?Gelecekse devre arası kampına yetişmeli son gün transferleri beklemekten bıktık
Göreceğiz yakın zamandareis gedson'a 10 sene top gösterme, karanlık bi yerde beklet 10 sene sonra çıksın gelsin gene o kitalano mudur her neyse top niyetine oynar onu
İlla bir yere gitmeye gerek yok takım toplandığında orada olsun yeter diye dedim.Kamp olacak mi?