beşiktaşı 3-1 yendiğimiz maçta bjk orta sahasını karısı yapmıştı

skor yapamadığı için olumsuz bakıyorum ama gelmeli
Melo'dan sonra, o seviyede orta saha topçusu gelmedi tr ligine bence.

İyi topçular geldi kabul ama bunların seviyesi farklı.

A++ bir oyuncu. İhtiyacımız var kesinlikle ki, ihtiyacımızın olup olmadığı da önemli değil bence. Umarım gelir.

Nasıl tr ligine kadar düşüyor böyle bir oyuncu, hayret yahu.

Melo'dan sonra, o seviyede orta saha topçusu gelmedi tr ligine bence.

İyi topçular geldi kabul ama bunların seviyesi farklı.

A++ bir oyuncu. İhtiyacımız var kesinlikle ki, ihtiyacımızın olup olmadığı da önemli değil bence. Umarım gelir.

Nasıl tr ligine kadar düşüyor böyle bir oyuncu, hayret yahu.
benfica neden oynatmıyor sence

benfica neden oynatmıyor sence
Bence tamamen saha dışı sebepler yüzünden. yoksa oyuncunun teknik ve beceri açısından yetersiz olmasından dolayı değil.

Abartmıyorum, Avrupa'nin en elit takımları, (Barça, Real, Bayern vs vs) 8-10 takım sayarsın, onlar dışında her takımda direkt banko oynayabilecek bir topçu.

Bence tamamen saha dışı sebepler yüzünden. yoksa oyuncunun teknik ve beceri açısından yetersiz olmasından dolayı değil.

Abartmıyorum, Avrupa'nin en elit takımları, (Barça, Real, Bayern vs vs) 8-10 takım sayarsın, onlar dışında her takımda direkt banko oynayabilecek bir topçu.

abartma velicim

yalnız herif daha 22 yaşında ya Benjamin button gibi yaslanmıyor o da, fener maçından beri aklımda, o maçlardan sonra dedim bu herif world class olur ileride, 18 yaşındayken feneri tek basında sahadan silmişti. o beklenen patlamayı yapmadi ama burda 2-3 oynayıp yeniden yüksele girip çok büyük paralara satabiliriz. o potansiyeli kesinlike var, 5 milyona alıp 3 sene sonra 30-35 milyona satsak Benfica köpeği görecem...

Adam 6 ay bizde oynadi ve pandeminin ortasinda sıfır taraftar önünde. Sampiyonlugu kaybettik ve pek te guzel maçlarımız olmadi, belki 1 elle sayilacak kadar. Bu adami nasil kendimize aşık ettik hic anlamadım

Devre arası tutp getirin şunu artık.

Geri
Üst Alt