Gedson-berkan-cica ortasahasını kurup geçiş futbolunun kralını oynamaya başlamalıyız. Mohamedi yollayıp bi forvet bir de dennis manı aldık mı tamamdır. Bu takım karşısına geleni ishal eder yollar

Devre arası umarım kadromuza katabiliriz. Mevcut futbolumuz için çok kilit bir isim olacağını formamızı giydiği süreçte göstermiş olduğu performans ile kanıtlamış olduğunu düşünüyorum.

Gedson-berkan-cica ortasahasını kurup geçiş futbolunun kralını oynamaya başlamalıyız. Mohamedi yollayıp bi forvet bir de dennis manı aldık mı tamamdır. Bu takım karşısına geleni ishal eder yollar
Bu üçlüyü görmeyi ben de çok isteyenlerdenim. Ancak Gedson ve Berkan, orjinal bir 6 varlığında 8 numara oynayarak en yüksek katkı sağlayacak profilde oyuncular. Birbirlerine iyi uyum sağlayabiler mi, yoksa rol paylaşımında sıkıntı mı yaşarlar? Bunu imkan olursa göreceğiz...

Bu üçlüyü görmeyi ben de çok isteyenlerdenim. Ancak Gedson ve Berkan, orjinal bir 6 varlığında 8 numara oynayarak en yüksek katkı sağlayacak profilde oyuncular. Birbirlerine iyi uyum sağlayabiler mi, yoksa rol paylaşımında sıkıntı mı yaşarlar? Bunu imkan olursa göreceğiz...

Bende de soru israteleri var. Umarim uyumlu olurlar ama olamama olasiliklari beni korkutuyor.

4 milyon Euro güzel para iyi iş olur.
Birde Ruslara gidip 7 milyona beka beka'yı salmalarını başarırsak muhteşem bir iş olur.

Galatasaray, Benfica'ya Gedson Fernandes için Ocak ayında 8 M €'luk teklif yapacak.
A Bola

Devre arasında orta üstü hiç bir takımın isteyeceğini sanmıyorum. Oyuncu da zatenbize gelmek istiyor. Manyak mı yoksa sürekli GS postlarında gezinsin.

Instagram’a girer girmez bizim postları gözden geçirdin eminim

Ana ekran sarı kırmızı olmuştur gedsonun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benfica Gedson için 8 milyon Euro’yu rüyasında görür artık. Yarım sezondur adamı çürüttüler.

Ligden koptugumuza gore, sezon sonu alinsin. Bir sezon oynamayan adamida oyle yuksek paralara kimseye satamazlar zaten. Devre arasi kiralayip fiyatini yukseltmenin alemi yok.

Jetson umarım geçen gelişinde başladığı gibi başlamaz gerçi başlasa da hakkıdır çocuk aylardır maç yapmadı

Geri
Üst Alt