- 1 Ocak 2011
- 15.341
- 10.408
- 1.838
Gedsonla beraber iyi bi forvette almaliyiz.yoksa Gedson gelincede deli gibi kacirmaya devam edicez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsonla beraber iyi bi forvette almaliyiz.yoksa Gedson gelincede deli gibi kacirmaya devam edicez.
BerkanKendisinin transferi zaruri değil yerine berkan oynuyo işte kısa vadede kesmesi de mümkün değil 6 lazım bize
6'ya berkanı koyunca yararlanamıyoruz eforundan tam olarak ve zaten hocanın da 6 istediğinden son derece eminim gerekirse gedsonu yazın alın derhal 6 getirin der.Berkan
Gedson cica
Morutan forvet kerem
Olmali
Berkan tek basina 6da oldugunda cok iyidi, ama cicayi öne atamiyorduk. Gedson ile o problem kalkar iste6'ya berkanı koyunca yararlanamıyoruz eforundan tam olarak ve zaten hocanın da 6 istediğinden son derece eminim gerekirse gedsonu yazın alın derhal 6 getirin der.
Berg,cajuste haberleri boşa değil yabancı kontenjanı açarsak ilk transfer oraya olacaktır .He hem gedson hem 6 da gelebilir çünkü orta saha rotasyonumuz çok dar ve gedson şu anda geçen seneki halindende bitik durumda olabilir.Bu yüzden en az iki os şart sadece gedsona güvenemeyiz
Bilemedim gedson maliyetinden dolayı 2.tercih bile olabilir eğer bergi çözersek hem daha az maliyetli hem daha hazır topçu o yüzden diyorum öncelik olmayabilir diye hem yazı beklersek kuvvetle ihtimal daha ucuza çözerizBerkan tek basina 6da oldugunda cok iyidi, ama cicayi öne atamiyorduk. Gedson ile o problem kalkar iste
Berg in Gedson ile alakasi yok. Gedson net gelmeli kalitesi ve bizdeki getirisi belliydi.Bilemedim gedson maliyetinden dolayı 2.tercih bile olabilir eğer bergi çözersek hem daha az maliyetli hem daha hazır topçu o yüzden diyorum öncelik olmayabilir diye hem yazı beklersek kuvvetle ihtimal daha ucuza çözeriz
Gedson şu an gelip direk etki edebilsek tamam derdim de işte hazır değil ve maliyeti de az değil
Dunya futbolunu hic takip etmiyorum.Gorucez bakalim Diagneyi satabilirsek tecrubeli bi golcuye yonelebiliriz.M.o veya Halilede yardimci olur Tabi Falcao gibi sakat olmasin.var mı kaliteli forvet adı geçmedi hiç moffi dediler 15 ten aşşa bırakmazar onu jovic falan da hikayedir
Bilmiyorum kim gelirse gelsin benim ne uel'de ilerleyeceğimiz konusunda ne de ligde şampiyon olabileceğimiz konusunda bi ümidim yok seneye de kim öle kim kala gedson hala kiralık deniyo nası alıcaz bu herifin opsiyonunuBerg in Gedson ile alakasi yok. Gedson net gelmeli kalitesi ve bizdeki getirisi belliydi.
He kural olmasaydi berg+ gedson + forvet yapilmaliydi
Baba duyumu. Instada baktim dogru
portekizce. o halde gs formali esini niye ceksin xdTurkce mi yazmis .Belki baska bi yere geri donecekler.