Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.508
- 17.156
- 2.073
Yalniz bu gedsondan vazgecme haberi yalan çıkarsa gökhan dinç ve halul yureklinin forumda yasaklilar listesine girmesini talep ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabrizio değil hocam sepulveda dan alıp paylaştı oda pedro sepulveda vs olabilir o herifte yazın sürekli gelmeyecek benfica da kalacak diyen adam. Ek olarak sadece bu adam değil nerdeyse tüm portekiz bitti yazdı sözleşme uzattılar vs dendi.
Bu adam garanti görmediği şeyi yazmıyor genellikle umarım bitmiştir ve o kel sıkıyordurRenktaş adamın alıntıdığı twette pedrosepulveda raporladı diyor zaten.
ben kolay kolay son dakika haberi vermem biliyorsun , gedson galatasarayda son dakikasi vermistim.Gedson getir bana, hiç keyfim yok
Gelmezse seni koyarız sahaya.ben kolay kolay son dakika haberi vermem biliyorsun , gedson galatasarayda son dakikasi vermistim.
Bu isi oldu bil Gedson Alanyaspor macinda sahada
sıkma canını gedson bizdeGelmezse seni koyarız sahaya.
sana güveniyoruz Mehmet. Biz bu is bitti gözüyle bakıyoruz artık.sıkma canını gedson bizde
bu hafta sanli formamizi giyip bizi ilk 10a sokacak insallahsana güveniyoruz Mehmet. Biz bu is bitti gözüyle bakıyoruz artık.