83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic tahmin bile edemeyeceginiz sarki birinci oldu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tüh be bileydim iş yapacağını Saklımdasın ile girerdim. :D

Eylem Aktaş şarkılarını Hatırla Sevgili sonrası öğrenip hatim etmiştik zamanında.

Barış Manço 3 defa kazanmışken, 1 defa bile 1. olamıyorsa Cem Karaca bu forum ayıbıdır.
Bizzat katıldığım Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları ve Cem Karaca - Sen de Başını Alıp Gitme parçası şampiyon olamadıysa eğer Dadaloğlu'nun şampiyonluk ihtimali Sarbi'nin hat-trick yapma ihtimali ile eşdeğerdir lakin bu yarışmanın sağı solu belli olmuyor genelde o yüzden belli olmaz :D :D

Bizzat katıldığım Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları ve Cem Karaca - Sen de Başını Alıp Gitme parçası şampiyon olamadıysa eğer Dadaloğlu'nun şampiyonluk ihtimali Sarbi'nin hat-trick yapma ihtimali ile eşdeğerdir lakin bu yarışmanın sağı solu belli olmuyor genelde o yüzden belli olmaz :D :D

Bu da benim 2. kez Cem Karaca ile girişim. :D

Daha önce Çok Yorgunum ile girip 41 kişi arasında 32. olmuştum Türkçe yarışmada hemde. :D

Tabiki komodo
Komodo vs hayko
Komodolara daha ne kadar kendimi belli edebilirdim bilmiyorum

te doy una hostia

Şampiyon biraz önce belli oldu :gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Bahsettiğim şaheser için senden şüpheleniyorum. Erman abi değilmiş, sen de değilsen artık kimse göndermemiştir herhalde, kendiliğinden listeye düşmüştür.

bilmiyorum valla, gonderdigim sarkiyi katilanlara gore sectim onu soyleyebilirim :D ama bence saglam sarki :D

bilmiyorum valla, gonderdigim sarkiyi katilanlara gore sectim onu soyleyebilirim :D ama bence saglam sarki :D

O zaman o iş de yaş :D

Listedeki en farklı şarkıydı çünkü. Yani katılanlara göre seçilmiş bir şey değildi :DD

Hayret ya kim yolladı bunu acaba :)

Yerli mi yabancı mı abi? :)
Yerli :D

Erdal Güney & Eylem Aktaş-Saklımdasın--Bu senin mi:D
Değil :D

Abi Sertab senin mi?
:yenieek:

Bu da benim 2. kez Cem Karaca ile girişim. :D

Daha önce Çok Yorgunum ile girip 41 kişi arasında 32. olmuştum Türkçe yarışmada hemde. :D
Bu forumun Cem Karaca ile ne alıp veremediği var anlamış değilim zaten :D

Onu nasil basardin la

Valla bilmiyorum. :D

Çok ayıp ettiler. Boşuna Türkçe şarkılara bilenmedim bugüne kadar. :D

Bu da yine abidik gubidik yerde bitirirse Türkçe şarkıları komple yasaklatmak için elimden geleni yapacağım. :D

Ben de yabanci sarkiyla katilip, puanlama da nerdeyse tüm yerlilere puan verdim.

Böyle bi manyakim iste ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt