83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Erman ağabey uzun bir aradan sonra kürsüye tekrar çıktı, şampiyonluk şansı kalmadı ama ilk 2 için şansı var.

Ömer ağabey ve Tuncay son puanlara girilirken şampiyonluk için yarışıyorlar, bakalım hangisi şampiyon olacak.

Can, Musap ve Murat ise 2. ve 3. olup kürsüye çıkma şansları devam ediyor.

Tuncay Tum şarkı yada şarkıcı isminde türkçe birşey var ise hemen puanı yapıştırmış :D

Son puanlar Gayseri'nin bağrından gelen Gscimbom'un sosyal ağı sorumlusu, twitleri ile fenomen olmuş Murat Urhan dan geliyor. Son anda puanlama aklına gelip yolladı kardeşimiz, teşekkür ediyoruz.

6 Puan Emre Aydin - Alistim Susmaya
5 Puan Cem Karaca - Dadaloğlu
4 Puan Bruno Mars - Marry You
3 Puan Hayri Sahin Hayat Sen Ne Cabuk Harcadin Beni
2 Puan Jehan Barbur - Gidersen
1 Puan Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor

12 Erdal Güney & Eylem Aktaş-Saklımdasın
10 Amr Diab - Tamally Maak
8 Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente
7 Ahmet Kaya - Şiire Gazele

Veeeeee Şampiyonnn

@Ömer Çoban Tebrik ediyorum ağabey :hat:

@Tuncay Tum kardeşim yerli sevmen seni şampiyonluktan etti, Hamza'nın sonunu yaşıyorsun dikkat et kendine:) tebrik ediyorum seni:hat:

@Erman Türker ağabey tebrik ediyorum, iyi başladın bir ara puansız geçtin ama sonunda hiç yoktan kürsü yaptın, tebrikler :hat:

Tebrikler, tanju karayel teşekkürler

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ömer Çoban tebrikler hocam :D Lobine bir şampiyonluk daha getirdin helal olsun :hat:
@Tuncay Tum tebrikler kardeşim :D Hem şampiyonluğu lobimize verdin hem de beni kürsüye soktun :D @B. Arda Aycan ağabey ile iyi muhabbetler diliyorum :asd22:
@Erman Türker tebrikler aslan parçası :H

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim güzel yarışma oldu :) Şampiyonluğu çok istiyordum ama olmadı sağlık olsun :D

Son düzenleme:
@Ömer Çoban tebrik ederim ağabey. :D
@Tuncay Tum geçmiş olsun 5-6 puan fark olsa üzülürdüm unuttuğum için. Ama sen kendini yakmışsın zaten. :D
@Erman Türker ağabey tebrikler. 2. 3. lük şampiyon olamadıktan sonra fark etmez bence. Bize şampiyonluk yakışır :D
Tanju Karayel eline sağlık. :D

Vay be 1 puan ile kürsüyü kaçırdım, bu arada şarkımın bu kadar yukarıda olmasını hiç beklemiyordum.

1 puan verseydin ölürmüydün be mübarek Murat Urhan . Sende mi yerlisevici çıktın Tuncay gibi.

Tebrikler Ömer Çoban Erman Türker

Sana da Tebrikler kanka Tuncay Tum

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tebrikler @Ömer Çoban @Tuncay Tum @Erman Türker tebrikler.

@Tanju Karayel teşekkürler..

Keşke katılsaymışım Uğur kürsü görürdü en azından. O kadar şarkı arasından üstelik bir yerli şarkı ile katıldığı halde bulup yine Uğur' un şarkısına 12 verecek olmam da enteresanmış :D
@Uğur İz bu yarışmadaki veliahtım sensin aslan kardeşim benim :hat:

Son düzenleme:
@Ömer Çoban tebrikler hocam :D Lobine bir şampiyonluk daha getirdin helal olsun :hat:
@Tuncay Tum tebrikler kardeşim :D Hem şampiyonluğu lobimize verdin hem de beni kürsüye soktun :D @B. Arda Aycan ağabey ile iyi muhabbetler diliyorum :asd22: @Erman Türker tebrikler aslan parçası :H

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim güzel yarışma oldu :) Şampiyonluğu çok istiyordum ama olmadı sağlık olsun :D

iyi hayırlattın yazmayı unutuyordum;

BPL RULEZ!!:H

Ömer Çoban Tebrik ediyorum kedi lobisinin armagani olsun.
Tuncay Tum gelişmenden memnunum ama her yerli gördügüne atlama ulen.
Erman Türker Yine 3. oldun tebrik ederim

Tanju Bey bayrak sallamandan belliydi. Yarişma için saol.:hat:

Can BÜYÜK senide tebrik ediyorum kardeşim, son puanda kürsüden düştün.

Geri
Üst Alt