Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.440
- 5.362
- 1.743
Gmail hesabını kastediyorMert GÜLMEZ dediğin yere nasıl bakılacağını bilmiyorum, senden de mesaj filan gelmedi haberin olsun.
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gmail hesabını kastediyorMert GÜLMEZ dediğin yere nasıl bakılacağını bilmiyorum, senden de mesaj filan gelmedi haberin olsun.
Bu sefer yüksek puan vermen muhtemel bir şarkıyla katıldım. Eğer yüksek puan vermezsen iki elim yakanda kamp kurar kardeşim.
Canim kardesim tammda gsc ye mobilden giriyorum sana ozelden mesaj aramıyorum cildircamMert GÜLMEZ dediğin yere nasıl bakılacağını bilmiyorum, senden de mesaj filan gelmedi haberin olsun.
Alpay algı operasyonlarına başlamış
Şarkısı tespit edilmesin diye ters köşe yapıyor :asd22:
Canim kardesim tammda gsc ye mobilden giriyorum sana ozelden mesaj aramıyorum cildircam
Sen arkadaşa rasgele bi mesaj at o cevaplasinGmail hesabımı da baktım sizden gelen herhangi bir mail yok.
Öyle diyorsan veririm ben.
Senden de bekliyorum ama çok güzel bir şarkı ile girdim. En azından bir derece yapması lazım. Yazık olmasın esere ''troll'' puan yapacaklar var çünkü.![]()
Reis ozeline baksana birde bana forum pm den sen mesaj atar misin sarkimi attim bir sıkıntı varmı diye ?
Reis ozeline baksana birde bana forum pm den sen mesaj atar misin sarkimi attim bir sıkıntı varmı diye ?