84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Muhammed Safa Eker !

Yarışma bitti forum düzeldi lan. :D

@Muhammed Safa Eker şu yakışıklı avatarını yerleştir bakayım oraya :D Tebrikler ŞAMPİYOOOOOON!!!
@Ayberk Çetin Kardeşim tebrik ederim. İkinciliklerin hep efsane oluyor. Abisi olarak Mami'yi son ana kadar koruyup, kollayıp, refakat ettiğin için teşekkür ederiz.
@Aslan Türkoğlu Kürsü'ye kedi çıkmasına engel olman dahi taktire şayandır. Tebrik ederiz komodinler şahı.

@Tanju Karayel Savaş muhabiri gibi çalıştın. Bombalar ve mermiler arasında halkın haber alma hürriyetini tesis ettin helal olsun sana. Politzeri hak ettin.

yeter be arkadas, daima filmlerde jönlerden dayak yiyen kötü adam rolünü oynamak istemiyorum artik, bir kere de ben jön olup da dayak atayim cok mi istedim ?

C%C3%BCneyt-Ark%C4%B1n-1.jpg

6. Puanlar Bariş Savaş tan geliyor.

Nuclear - Mike Oldfield-------12

Journey - Faithfully-------10

Koray Avcı - Sen -------------8

Selda Bagcan - Gesi Bağları-------7

Chris Norman & Suzi Quatro - Stumblin' In--6

Tolga çandar Çökertme--------------5

Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)---------4

The Handsome Family - Octopus---3

life on mars lyrics-------------2

The Beach Boys - Good Vibrations---1

Alpay Asma Strateji yaptm degil mi:38573::D

6. Puanlar @Bariş Savaş tan geliyor.

Nuclear - Mike Oldfield-------12

Journey - Faithfully-------10

Koray Avcı - Sen -------------8

Selda Bagcan - Gesi Bağları-------7

Chris Norman & Suzi Quatro - Stumblin' In--6

Tolga çandar Çökertme--------------5

Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)---------4

The Handsome Family - Octopus---3

life on mars lyrics-------------2

The Beach Boys - Good Vibrations---1

Ulan 4puan versen kürsü görecegim...

Yok bu sefer gayet iyi atmışsın puanları. :D

Yalnız şahsen bu kadar altta kalmayı ummuyordum. Senden bile 1 puan aldıysam, 1-2 istisna (Elvis vs...) 60's şarkılarının foruma çok hitap etmediğini kabullenmem gerekiyor sanırım.

Şarkı seçimin bu sefer cidden kötüydü. Misal bana hitap etmeyen şarkılarla katıldığında dahi çok daha doğru seçimler yaptığını gördüm pek çok sefer. Ama bu şarkının kazanma şansını bırak sol tarafta olma ümidi bile yoktu.

Tebrik ederim. Güzel yarışma oldu. Sol tarafta yer alabilmek de büyük başarı sayılır. Bir sonraki yarışma için şimdiden parçamızı hazırladık.

Şarkı seçimin bu sefer cidden kötüydü. Misal bana hitap etmeyen şarkılarla katıldığında dahi çok daha doğru seçimler yaptığını gördüm pek çok sefer. Ama bu şarkının kazanma şansını bırak sol tarafta olma ümidi bile yoktu.

Yok, o konuda emin oldum zaten. Bazen çok fazla mana yüklediğin zaman şarkılara kötü ise de güzel gelebiliyor.

Bu şarkının biraz kesik kesik giden bir yapısı var. 1.30-2.30 arası şarkının başı ile ilgisiz.

Zaten sadece belirli bir kesime hitap etme ihtimali vardı, onlar da pek beğenmemiş demek ki. :D

Yalnız şahsen bu kadar altta kalmayı ummuyordum. Senden bile 1 puan aldıysam, 1-2 istisna (Elvis vs...) 60's şarkılarının foruma çok hitap etmediğini kabullenmem gerekiyor sanırım.
Ula geçende 12 verdigim şampiyon oldu. Senin şarki uyuttu beni. 1 puan iyi vermişim harbiden. Sen hiç vermemişsin puan:DD

Sen bana puan verdin mi. Hangi yüzle puan istiyorsun:D

Son düzenleme:

Ula geçende 12 verdigim şampiyon oldu. Senin şar i uyuttu beni. 1 puan iyi vermişim harbiden. Sen hiç vermemişsin puan:DD

Sen bana puan verdin mi. Hangi yüzle puan istiyorsun:D

Geri
Üst Alt