85. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayin benden o yasakli sarkiya puan cikmaz :D

Bir kac ay önce bende o sarkiyla katilmayi düsünüyordum ama yasakli oldugunu görünce üzülmüstüm.

Bana bir kere 10 vermişti de şampiyon olmuştum, gelişme gösteriyor kendisi :D

Ozan Ağabey'in 10-12 verdiği 3 eserim şampiyon oldu daha önce yanılmıyorsam. :D

Lütfen karalama kampanyası ile lobimizin kurucu üyesi üzerine algı operasyonu yapmayalım efenim. :D

Galatasaray geliyor 101 kapıya iç hatlarda gideyim takımı karşılayayım.

Bu arada yasaklılardan bir tanesi 3. kez yarışıyor, 2 de değil, az evvel baktım :D

Ozan Ağabey'in 10-12 verdiği 3 eserim şampiyon oldu daha önce yanılmıyorsam. :D

Lütfen karalama kampanyası ile lobimizin kurucu üyesi üzerine algı operasyonu yapmayalım efenim. :D

Seni yine şampiyon yaptım gibi hissediyorum :D Hadi iyisin :D

Geçen Megadeth - A Tout Le Monde parçasına 12 verdi 15. oldum ağabey :D Ozan'ın 12 puanı bana yaramıyor demek ki :D

Bir şey diyeyim mi aslında o şarkı da yasaklı olması lazımdı. :D

Zira yasaklı listesinde kayıtları olmayan 2. şarkı yarışmasında yarışan 45 şarkıdan biriydi. :D

Evet, tam 45 şarkılık yarışma düzenlemek gibi bir hata yapılmıştı. :)

Geçen Megadeth - A Tout Le Monde parçasına 12 verdi 15. oldum ağabey :D Ozan'ın 12 puanı bana yaramıyor demek ki :D

Senin beynin hep kötüyü hatırlıyor birader :D Artı orada benim günahım ne. O şarkıya hakkını vermeyen zevksizlerden hesap sor. Ben hakkını verdim :D

Bir şey diyeyim mi aslında o şarkı da yasaklı olması lazımdı. :D

Zira yasaklı listesinde kayıtları olmayan 2. şarkı yarışmasında yarışan 45 şarkıdan biriydi. :D

Evet, tam 45 şarkılık yarışma düzenlemek gibi bir hata yapılmıştı. :)
A Tout Le Monde yasaklı mıydı yok artık :D 45 şarkılık yarışma nedir la? :D Ne efsane zamanlarmış onlar öyle :D

Senin beynin hep kötüyü hatırlıyor birader :D Artı orada benim günahım ne. O şarkıya hakkını vermeyen zevksizlerden hesap sor. Ben hakkını verdim :D
Yav arkadaş bana en son adam akıllı puan verdiğin yarışmada 15. oldum kardeşim ne düşüneyim :D O zevksizlere gereken şeyleri yazdım zaten ağır hakaret ettim de Alpay Asma kardeşim yapma etme dedi mesajı editledi falan neyse dedik :D

Ulan bir sarki var gülmekten öldüm :D

Kimin yolladigi kabak gibi ortada.

agabey sen geçen ayberk bey'in yarişmada ezdigini filan söylüyordun. Gitti 2. oldu.:D 30 puan fark vardi bunu dediginde:asd22:

O işin makarası Emrah'ın düzenlediği yarışmada önce ezen sonra ezilir bu kuraldır :D Amaç ortalığı karıştırmaktı :D Şova katkı da bulunduk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt