- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
İlk 20 görürüz inşallah hayırlısı![]()
![]()
Bana bir kere 10 vermişti de şampiyon olmuştum, gelişme gösteriyor kendisi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Bana bir kere 10 vermişti de şampiyon olmuştum, gelişme gösteriyor kendisi![]()
Sana ya 12 ya 10 puan verdim sanırım![]()
![]()
Ozan Ağabey'in 10-12 verdiği 3 eserim şampiyon oldu daha önce yanılmıyorsam.
Lütfen karalama kampanyası ile lobimizin kurucu üyesi üzerine algı operasyonu yapmayalım efenim.![]()
Geçen Megadeth - A Tout Le Monde parçasına 12 verdi 15. oldum ağabeyBana bir kere 10 vermişti de şampiyon olmuştum, gelişme gösteriyor kendisi![]()
Adamınız gol diyor, ben bir şey demiyorum![]()
Ozan Ağabey'in 10-12 verdiği 3 eserim şampiyon oldu daha önce yanılmıyorsam.
Lütfen karalama kampanyası ile lobimizin kurucu üyesi üzerine algı operasyonu yapmayalım efenim.![]()
Adamınız gol diyor, ben bir şey demiyorum![]()
Geçen Megadeth - A Tout Le Monde parçasına 12 verdi 15. oldum ağabeyOzan'ın 12 puanı bana yaramıyor demek ki
![]()
Geçen Megadeth - A Tout Le Monde parçasına 12 verdi 15. oldum ağabeyOzan'ın 12 puanı bana yaramıyor demek ki
![]()
Seni yine şampiyon yaptım gibi hissediyorumHadi iyisin
![]()
A Tout Le Monde yasaklı mıydı yok artıkBir şey diyeyim mi aslında o şarkı da yasaklı olması lazımdı.
Zira yasaklı listesinde kayıtları olmayan 2. şarkı yarışmasında yarışan 45 şarkıdan biriydi.
Evet, tam 45 şarkılık yarışma düzenlemek gibi bir hata yapılmıştı.![]()
Yav arkadaş bana en son adam akıllı puan verdiğin yarışmada 15. oldum kardeşim ne düşüneyimSenin beynin hep kötüyü hatırlıyor biraderArtı orada benim günahım ne. O şarkıya hakkını vermeyen zevksizlerden hesap sor. Ben hakkını verdim
![]()
Seni yine şampiyon yaptım gibi hissediyorumHadi iyisin
![]()
agabey sen geçen ayberk bey'in yarişmada ezdigini filan söylüyordun. Gitti 2. oldu.30 puan fark vardi bunu dediginde:asd22:
agabey sen geçen ayberk bey'in yarişmada ezdigini filan söylüyordun. Gitti 2. oldu.30 puan fark vardi bunu dediginde:asd22: