85. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 3 sıradaki şarkıya puan gelmedi :D

Belle and sebastian-I want the world to stop 8

Hala ilk 3 sıradaki şarkılar puan alamadı. Geldik son puana bakalım kime gitmiş :D

Şampiyon belli oldu :gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Blackmores's night-will o'the wisp 12

Zamanı geldi. Zamanı geldi. Eurovision'da komodolar zamanı geldi. :D

İşte taraftar, işte şampiyon.

Şışşşşşt. Bir, iki, üç. Laylaylaylaylaylay oooo ejderler.

Tuncay Van ağabeyim de kürsü görmüş. Tebrikler. Bizde böyle. :D

Sonuncu ve hak lobisi komodolar karşısında diz çökün.

Porsuklar nerde bu aradar? :D

Erman da 79 puan almış, onu niye tebrik etmiyoruz, Porsuklar yenilince Erman da mı yenilmiş sayıldı :D

@Aslan Türkoğlu tebrikler kardeşim :D En sonunda şeytanın bacağını kırdın ve biz de böylelikle kelleleri bir süreliğine kurtarmış olduk :D
@B. Arda Aycan ağabey sana da tebrikler :D Lakin o son 12 puan kendine değil de bana gelse daha çok sevinirdin herhalde diye tahmin ediyorum :D :D
@Tuncay Van tebrikler azılı Esc tutkunu :D En sonunda komodin komodin dediniz ve kürsüyü gördünüz :D

@Tanju Karayel kardeşim eline emeğine sağlık güzel bir yarışma oldu yine :) Daha nice yarışmalar düzenlemen dileği ile :D

Son düzenleme:
@Aslan Türkoğlu tebrikler kardeşim :D En sonunda şeytanın bacağını kırdın ve biz de böylelikle kelleleri bir süreliğine kurtarmış olduk :D
@B. Arda Aycan ağabey sana da tebrikler :D Lakin o son 12 puan kendine değil de bana gelse daha çok sevinirdin herhalde diye tahmin ediyorum :D :D
@Tuncay Van tebrikler azılı Esc tutkunu :D En sonunda komodin komodin dediniz ve kürsüyü gördünüz :D

@Tanju Karayel kardeşim eline emeğine sağlık güzel bir yarışma oldu yine :) Daha nice yarışmalar düzenlemen dileği ile :D

Aslında bu yarışmayı bırakıp sadece film replik yarışmasını düzenlemeyi düşünüyordum amaa:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt