86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diger konular kilitlenmis bu yüzden burada cevap vereyim.
Alpay Asma bu aralar soft sarkilar tam bana uydugu icin bir kac yarismalik rock sarkilar ikinci plana düsecek herhalde :D
Aslan Türkoğlu tebrikler kardesim benden 12 puani kapmissin vay köftehor vay :asd:

Herhalde Eurovision tarihinin en kısa şampiyonluk sevincini ben yaşamış oldum. Ama olsun. Bu bizi daha da hırslandırır.
Tuncay Van hazır ol ağabey. Başarımızın tesadüfi olmadığını kanıtlayalım. Çok pis çarpışacağız.

Diger konular kilitlenmis bu yüzden burada cevap vereyim.
@Alpay Asma bu aralar soft sarkilar tam bana uydugu icin bir kac yarismalik rock sarkilar ikinci plana düsecek herhalde :D

@Aslan Türkoglu tebrikler kardesim benden 12 puani kapmissin vay köftehor vay :asd:

Bu sefer telafi edersin bence. :D

Lütfen katıl. Şampiyon olmak istiyorum ve sana ihtiyacım var Mami'cim. :D

12 puanını alacağım bir eser ile gireceğim çünkü. :)

Şampiyon olmak istediğinde bana ihtiyacının olmaması gerektiğini önceki yarışmalardan tecrübe etmişsindir diye düşünüyordum. :D

Hayır bizi üzme ve katıl kardeşim lakin şu puanlama işini en sona bırakma artık lütfen :D :D

Bir süre inzivaya çekiliyorum rehabilitasyon sürecine girip puanlamalarımı düzenlemeyi öğrendiğimde döneceğim. :D

Ayberk ve Ozan ağabeyin reva gördüğü ceza bu mu yoksa? :D

Şampiyon olmak istediğinde bana ihtiyacının olmaması gerektiğini önceki yarışmalardan tecrübe etmişsindir diye düşünüyordum. :D

Bir süre inzivaya çekiliyorum rehabilitasyon sürecine girip puanlamalarımı düzenlemeyi öğrendiğimde döneceğim. :D

Evet cezan bu :D Mecbursun katılmaya :D

Simdi gördüm daha vay be güzelim sarkimi 10.yapmissiniz. Tüh sizeee :(

Katıl la işte. :D

10 defa kedi şampiyon yap puanların ile sen bu lobinin en değerli genç üyesi ve geleceğisin. :D

Gir bir kürsü daha yap, hadi. :D

Kırma bizi. İnzivaya çekilecek yarışma değil bu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt