- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.999
- 2.698
Hoayydaİstifayı nereye bırakıyoruz?
Israr etmeyin ant içtim katılmayacağım.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoayydaİstifayı nereye bırakıyoruz?
Israr etmeyin ant içtim katılmayacağım.![]()
Buna da 12 vermiştim![]()
senden 12 alan opera iflah olmuyor demek ki :asd22:
Herhalde Eurovision tarihinin en kısa şampiyonluk sevincini ben yaşamış oldum. Ama olsun. Bu bizi daha da hırslandırır.
@Tuncay Van hazır ol ağabey. Başarımızın tesadüfi olmadığını kanıtlayalım. Çok pis çarpışacağız.
Yer varsa uzun bir aradan sonra katılırım
Millet sanattan anlamıyorsa suç benim mi![]()
Hocam en son ne zaman girmiştin yarışmaya.![]()
@Alpay Asma @Erman Türker şakayı bir kenara bırakırsak yarışmaya bu kadar sık katılmak istemiyorum. Ben olmadan da şampiyon olursunuz zaten kolay iş.Hem organizatör ne der katılırsam bilemem.
![]()
Yer varsa uzun bir aradan sonra katılırım
Değerli kardeşim Aslan şampiyon olmuş. Buradan kendisini tebrik ediyorum ve onun daveti üzerine bu yarışmaya katılalım ve kendisini kırmayalım dedik.
Yer varsa katılırım.![]()
puanlamasınna mı bakıcan![]()
Lobin seni göreve çağırıyor hayır mı diyorsun kardeşim@Alpay Asma @Erman Türker şakayı bir kenara bırakırsak yarışmaya bu kadar sık katılmak istemiyorum. Ben olmadan da şampiyon olursunuz zaten kolay iş.Hem organizatör ne der katılırsam bilemem.
![]()
Vay vay vay kimleri görüyoruzDeğerli kardeşim Aslan şampiyon olmuş. Buradan kendisini tebrik ediyorum ve onun daveti üzerine bu yarışmaya katılalım ve kendisini kırmayalım dedik.
Yer varsa katılırım.![]()
Hukumette Tansu Ciller vardi hocam sanirimHocam en son ne zaman girmiştin yarışmaya.![]()