86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada birazdan komodoların kurucu üyelerinden, yarışmanın tecrübeli ama liseliler tarafından bilinmeyen bir ismi gelecek. Hazır olun.

Yer varsa uzun bir aradan sonra katılırım

Herhalde Eurovision tarihinin en kısa şampiyonluk sevincini ben yaşamış oldum. Ama olsun. Bu bizi daha da hırslandırır.
@Tuncay Van hazır ol ağabey. Başarımızın tesadüfi olmadığını kanıtlayalım. Çok pis çarpışacağız.

Daha keyif puromu bitirmeden hemen bir yaris daha actilar yeterki komodolarin sampiyonlugu hafizada kalmasin diye

Fotolia_57808420_XS.jpg

ama yok artik öyle burda bir komodo gercegi cikti ortaya baltayi resmen tasa vurdular ve dedigin gibi bunun sirf bir tesadüfden ibaret olmadigini gösterecegiz cümle aleme

Değerli kardeşim Aslan şampiyon olmuş. Buradan kendisini tebrik ediyorum ve onun daveti üzerine bu yarışmaya katılalım ve kendisini kırmayalım dedik.

Yer varsa katılırım.:)

Alpay Asma Erman Türker şakayı bir kenara bırakırsak yarışmaya bu kadar sık katılmak istemiyorum. Ben olmadan da şampiyon olursunuz zaten kolay iş. :D Hem organizatör ne der katılırsam bilemem. :D

@Alpay Asma @Erman Türker şakayı bir kenara bırakırsak yarışmaya bu kadar sık katılmak istemiyorum. Ben olmadan da şampiyon olursunuz zaten kolay iş. :D Hem organizatör ne der katılırsam bilemem. :D

Olamam bu sefer. :(

Olum anla işte 12'ine ihtiyacım var. :D

Kritik kişi sensin. Bir derece bari yapalım 6. lık nedir. :D

87. yarışmayı protesto edersin. :D

Değerli kardeşim Aslan şampiyon olmuş. Buradan kendisini tebrik ediyorum ve onun daveti üzerine bu yarışmaya katılalım ve kendisini kırmayalım dedik.

Bu Aslan seni lobiden kovmamış mıydı en son yav :D

Yasaklı listesine bak öyle gönder şarkıyı, şarkıyı oradan seçmiyoruz :D

Vay vay vay kimleri görüyoruz :D Hoşgeldiniz Eray bey sefalar getirdiniz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt