86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

@Can Uz tebrikler kardeşim :D Ne dedim ben sana? Sana bir avatar yapayım belki uğurlu gelir avatarını düzenlediklerim şampiyon oluyor demedim mi? :D :D İşte ne mübarek adam olduğumu oradan anla :D

@Okan Bal @Yasin Şimşek tebrikler beyler :)

@B. Arda Aycan ağabey eline emeğine sağlık güzel bir yarışma oldu diyemeyeceğim çünkü Elvis'e yapılan zulmü kabullenemiyorum :D Arada senin bir şarkını patlatmış olduk işte o oldu :D

@Can Uz tebrikler porsukdashım. Geçen yarışmayı affettirdim herhalde. Sayemizde yarışmaya ikna ettiğimiz MAMİ'nin 12 puanı ile yine porsuklar kazandı. 3 oldu bu değil mi? :D
@Okan Bal hocam size de tebrikler şarkın benim çok dikkatimi çekmemişti dinlerken, haksızlık ettiysek affola.
@Yasin Şimşek geçen sefer ki troll şarkı seçiminden sonra 3. lüğü hak ederek alan bir sanateseri ile katılmışsın tebrikler. 10 puan için de teşekkür ederim.
B. Arda Aycan ağabey ellerine sağlık. Piaf da dediğin gibi harcandı. Ya da ben mundar ettim parçayı bilemiyorum. :D Bu arada verdiğin 6 puan geçen yarışmada benim sana verdiğim 6'ya mı göndermeydi acaba. :D

Son düzenleme:
@Can Uz tebrikler kardeşim :D Ne dedim ben sana? Sana bir avatar yapayım belki uğurlu gelir avatarını düzenlediklerim şampiyon oluyor demedim mi? :D :D İşte ne mübarek adam olduğumu oradan anla :D

@Okan Bal @Yasin Şimşek tebrikler beyler :)

@B. Arda Aycan ağabey eline emeğine sağlık güzel bir yarışma oldu diyemeyeceğim çünkü Elvis'e yapılan zulmü kabullenemiyorum :D Arada senin bir şarkını patlatmış olduk işte o oldu :D

Yanlış zamanda tercih ettin sen o şarkıyı asla orada bitirmez normalde ve bence albüm versiyonu daha iyi :D

Yanlış zamanda tercih ettin sen o şarkıyı asla orada bitirmez normalde ve bence albüm versiyonu daha iyi :D
s-c1fdd1d06e4193010752b307e5205e2b76014c18.jpg

:D

Şampiyonu belirlemek güzel başka bir yarışmada görüşmek üzere. yaşasın bal porsukları :)

Yine şampiyon olmuşuz. Yine kafalar güzel. Hop tirina tirinom.

honey-badger-dance-o.gif

Herkese tekrar teşekkürler bu arada başta da yarışmayı düzenleyen @B. Arda Aycan abi olmak üzere. :hat:

Bazen yarışmadan ümidi kestiğim oluyor ama John Denver gibi Neil Young gibi babaların sevildiğini görünce yeniden umutla doluyorum, sağolun var olun :D

Geri
Üst Alt