- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Tuncay neredesin ikidir tam senin 12 vereceğin şarkıyla katılıyorum yoksun sen olsan kürsüdeydim şimdi.
Abi yarismayi herzaman benim pc basinda olmadigim saate denk getiriyorlar katilmamam icin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuncay neredesin ikidir tam senin 12 vereceğin şarkıyla katılıyorum yoksun sen olsan kürsüdeydim şimdi.
Madem öyle alın size yıldız yağmuruŞikesiz, şaibesiz, tertemiz bir geçmişin gururudur bu tablo
![]()
2. katı çıkarız yapacak bir şey yokLogo'nun etrafı tamamen yıldız dolunca ne yapacağız sen onu düşün bence![]()
Arda abiyle sabah konuşmuştuk kardeşim o meseleyi, senin olduğunu bilsem öyle bir itirazda bulunmazdım.
Lakin hakikaten değil, videoya doğaçlama eklemişler gibi sanatçıyıD
Abi yarismayi herzaman benim pc basinda olmadigim saate denk getiriyorlar katilmamam icin![]()
Meyve veren ağaç taşlanır kardeşim boşverYolda gidiyorum 15 tane mention hepsinde şike ve benim adım.
Bir şeyi 40 defa söyleyince ben bile kendimden şüphe ettim.![]()
Söyle kim onlar kellesini alalım![]()
Yolda gidiyorum 15 tane mention hepsinde şike ve benim adım.
Bir şeyi 40 defa söyleyince ben bile kendimden şüphe ettim.![]()
Kedi lobisinden haric herkesin kellesini alabilirsin abi![]()
Utanmıyor musun bakayım sen koca koca ağabeylerinin kellesini istemeye![]()
Utanmıyor musun bakayım sen koca koca ağabeylerinin kellesini istemeye![]()
Sonuç olarak;87. yarışma ne olursa olsun kazanacağımı bildirmek isterim.
Söylentiler vız gelir tırıs gider.
Önümüzde ki 10 yarışmada da en az 4 şampiyonluk üzerine plan yapıyorum.
Sonrasında tamamen 90'lar Eurovision'a damga vurup şimdilerde yok olan İrlanda gibi devam edeceğim.
Saygılarımla,