Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.912
- 21.958
- 3.553
Bu gece olmasın artık yeter. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsc delirdi
bari aynı anda 87 88 89 filan açın da altın vuruş yapalım![]()
3'ünüde alırım bu gazla.
Bütün yüksek volumlü şarkıları taratıyorum.
10. yıldızı alana kadar porsuk işgali olacak bundan böyle.
Senden de en az 2 şampiyonluk bekliyorum bu süreçte ağabey.![]()
87 için muhteşem bir parça buldum.
cranberries'ten umutluydum sağ tarafta bitirdim
artık nükleer bombaları sahaya salmanın vakti geldi, 87. yarışmada kesinlikle şampiyonum
Üst üste çok katılan şarkılar zor artık.
Ben olacağım adımı temize çıkarmam lazım.![]()
@Can Uz tebrikler porsukdashım. Geçen yarışmayı affettirdim herhalde. Sayemizde yarışmaya ikna ettiğimiz MAMİ'nin 12 puanı ile yine porsuklar kazandı. 3 oldu bu değil mi?
@Okan Bal hocam size de tebrikler şarkın benim çok dikkatimi çekmemişti dinlerken, haksızlık ettiysek affola.
@Yasin Şimşek geçen sefer ki troll şarkı seçiminden sonra 3. lüğü hak ederek alan bir sanateseri ile katılmışsın tebrikler. 10 puan için de teşekkür ederim.
@B. Arda Aycan ağabey ellerine sağlık. Piaf da dediğin gibi harcandı. Ya da ben mundar ettim parçayı bilemiyorum.Bu arada verdiğin 6 puan geçen yarışmada benim sana verdiğim 6'ya mı göndermeydi acaba.
![]()
valla bu sefer kimseye bırakmam
öyle bir şarkıyla katılacağım ki, 23 kişiden de en az 7 puan alacağım
hatta yorumlar gelecek bu şarkı nasıl olur da bu zamana kadar katılmaz diye. esc müdavimleri yasaklı şarkı listesini en baştan sona kontrol edecekler.
o kadar iddialıyım![]()
alpay sen de her yarışma abi bu sefer ben şampiyon olayım sonra sen olursun diyorsun, sonra ne sen şampiyon oluyorsun ne benBen de 13. cüyü kimseye bırakmam.
88. 'e sakla mundar olmasın güzelim şarkı.
![]()
alpay sen de her yarışma abi bu sefer ben şampiyon olayım sonra sen olursun diyorsun, sonra ne sen şampiyon oluyorsun ne ben![]()
Bal porsukları olarak stratejik bir şekilde yine kazanır keyfimize bakarız.
Parça harika tabii bu bana göre peki rekor kaçtır.?