- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.999
- 2.698
Tamamdır bu sefer şampiyonum :asd22:Siz yapmayın abi.Ben TR ye dönüşümün şerefine yapıcam bu hafta bir tane
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamdır bu sefer şampiyonum :asd22:Siz yapmayın abi.Ben TR ye dönüşümün şerefine yapıcam bu hafta bir tane
Tapatalk
Tamamdır bu sefer şampiyonum :asd22:
Erman Türker bu işin ustasidir. Sinema'nin mucididir.şu an 10 kişi bulunur ha replik yarışması için
Demiyim mi?Yine yeniden ve tekrar porsuk şampiyonluğu diyorsun![]()
Öyleyimdir huyum kurusun :asd22: Lakin 10 kişi ile olmaz o iş be kardeşim@Erman Türker bu işin ustasidir. Sinema'nin mucididir.
Öyleyimdir huyum kurusun :asd22: Lakin 10 kişi ile olmaz o iş be kardeşimYarışmalardan tad almak istiyorsak eğer müzik yarışması için en az 20, replik yarışması için en az 16 katılımcı olması lazım bence yoksa tadı çıkmıyor. Yarın bir yarışma olur herhalde ama öyle tahmin ediyorum
![]()
Ben kısa film yarışması açılması taraftarıyım. Bunu her daim dile getiriyorum. Hem insanlar için farklılık olur hem de keyifli geçer diye düşünüyorum. Katılımcı sayısı uygun olursa ''Kısa Film'' yarışması açalım.
valla kısa film izleyen, bilen, linkini bulabilecek 10 kişi zor bulunur bence
Ben kısa film yarışması açılması taraftarıyım. Bunu her daim dile getiriyorum. Hem insanlar için farklılık olur hem de keyifli geçer diye düşünüyorum. Katılımcı sayısı uygun olursa ''Kısa Film'' yarışması açalım.
Şöyle düşün Ömer yarışmaya dahil olmak isteyen insanlarda biraz merak uyanır. Bu da kısa filmleri araştırmalarına ve izlemelerine de vesile olur. Böylece hem bireysel anlamda katkı almış olurlar hem de yarışma keyfinden geri kalmamış olurlar ki, mis gibi bir tablo oluşur![]()
Güzel fikir. Film seçme ve puanlamaya 2 gün falan verilirse olur bence. Özellikle puanlama için vakit gerekir diye tahmin ediyorum.
Kısa film yarışmasında da puanları 1 saat içinde gönderirlerse burada kan çıkar söyleyeyim.![]()
valla olursa kısa film yarışması benim oynadığım bi tane vardı ödül alamamıştı festivalden ama onunla girerim![]()
Enteresan bir fikir olabilir lakin öyle kısa film kültürü olan biri de değilim yalan olmasınBen kısa film yarışması açılması taraftarıyım. Bunu her daim dile getiriyorum. Hem insanlar için farklılık olur hem de keyifli geçer diye düşünüyorum. Katılımcı sayısı uygun olursa ''Kısa Film'' yarışması açalım.