- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.999
- 2.698
Yok öyle bir dünyaEurovision'u bırakıp buna yönelelim kesinlikle.
Film kültürümüz gelişir.
Tartışırız filmler hakkında, muhabbeti de çok güzel olur.
Ben de kafayı yemeden sıyrılmış olurum bu işten.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle bir dünyaEurovision'u bırakıp buna yönelelim kesinlikle.
Film kültürümüz gelişir.
Yok öyle bir dünyaO kadar kolay değil kardeşim
![]()
Vallahi kardeşim forumda son dönemde artan Esc yoğunluğundan dolayı ben son derece memnunumHazır zirvede iken hem bal porsukları hem de bendeniz bırakalım.
Yoksa hırs yapacağım yine yazık olacak hepimize.![]()
Enteresan bir fikir olabilir lakin öyle kısa film kültürü olan biri de değilim yalan olmasınNasıl olur bilemiyorum
Önce bir replik yarışması ile start versek daha mı iyi olur diyorum
![]()
Eurovision'u bırakıp buna yönelelim kesinlikle.
Film kültürümüz gelişir.
Vizyon bir yandan devam eder ama bu yarışmanın artısı biraz önce Erman'a da söylediğim şey olur. Artı filmlerin verdiği mesajlar üzerine dönecek sohbetler de kanımca inanılmaz keyifli olacaktır.
Vizyon bir yandan devam eder ama bu yarışmanın artısı biraz önce Erman'a da söylediğim şey olur. Artı filmlerin verdiği mesajlar üzerine dönecek sohbetler de kanımca inanılmaz keyifli olacaktır.
Ayberk ile bir saat önce falan konuştum en son Elm Sokağında Kabus 2 filmine başlayacağım diyorduAyberk Ağabey ve senin katıldığın her yarışmanın zevkli olacağı kesin. Ayberk Ağabey bu konuda zaten aramızda en aşmış isim. Çok zevkli olur. Kkişi sayısı da mühim değil zaman içinde artar.
Vizyon da daha az da olsa devam etsin tabi ki ama umarım şu iş olur ve tutar.
Bakın izleyen var mı bilmiyorum ama sırf ilgiyi ölçmek adına beğendiğim kısa filmlerden birini paylaşacağım, bununla katılan olsa misal benden 12 temiz alırdı.
Room 8 - Winner of the BAFTA for Short Film 2014 - YouTub
Vayy severim bu tarz mevzularıBakın izleyen var mı bilmiyorum ama sırf ilgiyi ölçmek adına beğendiğim kısa filmlerden birini paylaşacağım, bununla katılan olsa misal benden 12 temiz alırdı.
Bakın izleyen var mı bilmiyorum ama sırf ilgiyi ölçmek adına beğendiğim kısa filmlerden birini paylaşacağım, bununla katılan olsa misal benden 12 temiz alırdı.
başka bir mecrada senin üyeliğini buldumOzan CK
![]()
başka bir mecrada senin üyeliğini buldumOzan CK
![]()
Ooo ifşa alırım bi dalBen değilimdir![]()
Ooo ifşa alırım bi dal![]()
![]()
Ooo ifşa alırım bi dal![]()
![]()
KAP AÇIKLAMASI
Bir miktar para + ESC'nin bir sonraki yarışmasında verilecek 12 puana karşılık, bahsettiğim üyeliğin Ozan Tokgöz'e ait olmadığı hususunda karşılıklı anlaşmaya varılmıştır![]()