86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Eurovision'u bırakıp buna yönelelim kesinlikle. :)

Film kültürümüz gelişir.

Tartışırız filmler hakkında, muhabbeti de çok güzel olur.

Ben de kafayı yemeden sıyrılmış olurum bu işten. :D
Yok öyle bir dünya :D O kadar kolay değil kardeşim :D

Hazır zirvede iken hem bal porsukları hem de bendeniz bırakalım. :D

Yoksa hırs yapacağım yine yazık olacak hepimize. :D
Vallahi kardeşim forumda son dönemde artan Esc yoğunluğundan dolayı ben son derece memnunum :D Açıkçası sonuçlar ne olursa olsun gayette keyif alıyorum :D ESC bitmez kusura bakma kardeşim :D

Enteresan bir fikir olabilir lakin öyle kısa film kültürü olan biri de değilim yalan olmasın :D Nasıl olur bilemiyorum :D Önce bir replik yarışması ile start versek daha mı iyi olur diyorum :D

Zaten işin güzel tarafı burası olacak. Misal kendi açından düşün, kazanmak ve kaliteli bir film ile katılmak için ister istemez. Kısa Film izlemeye başlayacaksın. İçlerinden beğendiklerini not alıp, yarışmalara katılacaksın. Böylece sende ve bu şekilde meseleye yaklaşan herkeste ister istemez Kısa Film kültürü oluşacak :D

Eurovision'u bırakıp buna yönelelim kesinlikle. :)

Film kültürümüz gelişir.

Tartışırız filmler hakkında, muhabbeti de çok güzel olur.

Ben de kafayı yemeden sıyrılmış olurum bu işten. :D

Vizyon bir yandan devam eder ama bu yarışmanın artısı biraz önce Erman'a da söylediğim şey olur. Artı filmlerin verdiği mesajlar üzerine dönecek sohbetler de kanımca inanılmaz keyifli olacaktır.

Vizyon bir yandan devam eder ama bu yarışmanın artısı biraz önce Erman'a da söylediğim şey olur. Artı filmlerin verdiği mesajlar üzerine dönecek sohbetler de kanımca inanılmaz keyifli olacaktır.

Yarın prime time da duyuralım olmazsa üstad. Gereken ilgi oluşacak mı merak ettim doğrusu.

Ayberk Ağabey ve senin katıldığın her yarışmanın zevkli olacağı kesin. Ayberk Ağabey bu konuda zaten aramızda en aşmış isim. Çok zevkli olur. Kkişi sayısı da mühim değil zaman içinde artar.

Vizyon da daha az da olsa devam etsin tabi ki ama umarım şu iş olur ve tutar.

Ayberk Ağabey ve senin katıldığın her yarışmanın zevkli olacağı kesin. Ayberk Ağabey bu konuda zaten aramızda en aşmış isim. Çok zevkli olur. Kkişi sayısı da mühim değil zaman içinde artar.

Vizyon da daha az da olsa devam etsin tabi ki ama umarım şu iş olur ve tutar.
Ayberk ile bir saat önce falan konuştum en son Elm Sokağında Kabus 2 filmine başlayacağım diyordu :D Seksenlerin korku filmlerine sardırmış şimdi de garibim :D

Film yarışması denenirse ben varım arz ederim. Herkese iyi geceler.

Geri
Üst Alt