#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Bence,Rijkaard yine Leo'yu oynatacak.Onu oynatmasa kaleye Aykut'u koyar

İşte eğer doğruysa beklediğimiz fırsat geldi..

Sonunda Ufuk olması gerektiği gibi 11'de olacak.. İsterse 3-4 tane hatalı gol yesin biz yine arkasındayız..

2003 yılında nasıl Rüştü yerini Victor Valdes'e bıraktıysa Leo da artık formayı verecek..

Leo sezon sonu kesin yolcu değilse Leo oynar bence, yok eğer kesinse Ufuk veya Aykut ikilisinden biri oynamalı tabii ki.

Leo sezon sonu kesin yolcu değilse Leo oynar bence, yok eğer kesinse Ufuk veya Aykut ikilisinden biri oynamalı tabii ki.

Arkadaşa katılıyorum, eğer Franco sezon sonu gönderilmeyecekse ne yazık ki çekeceğimiz var..

Ama gönderilmesi düşünülüyorsa Rijkaard Aykut'u koyabilir ama benim de gönlüm Ufuk'tan yana, Aykut hiç güven vermiyor ve tecrübeli olmadığını düşünüyorum..

Onuda gördük anltalya maçında bir top geldi hatalı gol yedi.En azından aykut 3-4 net çıkardı.

Antalya macında neyini gördün?

Bu takıma yabancı kaleci alınmıyacaksa takımın kalecisi ufuktur bu kadar basit hatalı golde yemedi oynadıgı maclarda ayrıca yesede yinede ısrar edilmelidir.

Antalya macında neyini gördün?

Bu takıma yabancı kaleci alınmıyacaksa takımın kalecisi ufuktur bu kadar basit hatalı golde yemedi oynadıgı maclarda ayrıca yesede yinede ısrar edilmelidir.

Yediği gol yencek bir gol değildi.Oynamıyor diye iyi kaaleci mi oluyor ümit milli takımdada onur oynuyor zaten.

Ufuk ancak yedek kalecisi olur bu takımın.

Aykut Ufuk 'tan daha iyi. 1. tercih Aykut olmalı.

Ufuk bence Aykut'tan daha iyi olabilir ama zaman lazım daha çok tecrübe kazanması lazım bu da oynayarak kazanılır.. Hatırlarsanız Taffarel zamanında 2. kaleci Kerem'di ve hic oynamamıştı. Taffarel sakatlanınca yerine geçmişti. Adam sanki kaleciliği unutmuş bir şekilde kaleye geçmişti ve zamanla kendini geliştirdi..

çıldırıyorum ya..alıyoruzz adamı kulubeye kitliyoruz varmı bole bişi adam ne zaman oynucak yaa ben ne zaman emre colagı ufuk ceylanı 11 de oynarken goreceim allahımm:(

Yediği gol yencek bir gol değildi.Oynamıyor diye iyi kaaleci mi oluyor ümit milli takımdada onur oynuyor zaten.

Ufuk ancak yedek kalecisi olur bu takımın.

Dünyanın hangi ünlü kalecisi genç yaşta hatalı gol yememiş söyler misiniz? Hatta yeri geliyor en iyi dönemlerinde garip şeyler yapıyorlar.

Aykut asla bu takimin 1. kalecisi olamadi ve olamaz da. Ufuk a sans verilmeyecekse Ochoa ya basilin 10 milyon euro ve sorun kökten cözülsün.

Ufugun Fiziginden tut bütün kalecilik özellikleri aykutla leodan iyi sadece tecrübe konusunda eksikligi var dedigim gibi eger mondi tafi gibi kaleci alınmıyacaksa kaleyi ona emanet etmeliyiz hee illada tecrübe arıyorsak gücümüz yetiyorsa sinan bolatı alıp gelelim sinan-ufuk yapalım..

Potansiyel görmüyorlar demekki Leo yokken bile Aykut oynuyorsa.Ufuk ta bizim Cafercan gibi efsane olacak:D

Madem Ufuk bu takımda 3.kaleci olacaktı neden alındı ki? Paftan gelecek bir kaleci 3.kaleci olabilirdi.

Rüştü Barça'da hatalı bir gol yedikten sonra dil sorunu var diye kesildi ve bir daha da kadroya alınmadı.

Ufuk geçen sezon Manisa gibi takımın kalesini korudu.Daha ne kadar tecrübe sahibi olacak kaleye geçmesi için ? Manisa takımı her maçta kalesinde en az 5-6 tane net pozisyon veren bir takım.Büyük takımlar gibi hücum futbolu da oynamıyorlar.Kaleci kalesinde her an tetikte olmak zorundaydı.Manisa kadar pozisyon verecek bir takım da olmadık hiç bir zaman.Bu adam 22 yaşında oynamayacaksa ne zaman oynayacak.Yeni bi yabancı kaleci alalım.Sonra bekleyelim Ufuk tecrübe kazansın diye.

bi de ufuğu göresek iyi olur.kupada topları çok olumsuz kullandı ama daha 24 yaşında bunlar düzeltilecek şeyler.tabi biz ne kadar konuşsak da haftaya yine leo kalede olacak

bu hafta artık sıra ufukta olmalı diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt