#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Ara ara Mondragonu gorur gibi oluyorum. Kaliteside, ne olduguda 2007-2008'deki Manisa-Galatasaray macinda belliydi zaten.

Sert gelen sutlari rakibin önüne brakiyor resmen, buna bir care bulmasi lazim. Kornere cel, saga dogru yolla, sola dogru firla, birseyler yap ama adam resmen rakibin ayagina atiyo

Sert gelen sutlari rakibin önüne brakiyor resmen, buna bir care bulmasi lazim. Kornere cel, saga dogru yolla, sola dogru firla, birseyler yap ama adam resmen rakibin ayagina atiyo

Sadece sert topları değil yan toplarda falan da aynısını yapıyor...

Çok iyi çıkıyor yan toplarda ama topu kontrol etmek istediğinde neredeyse hep iki hamlede kontrol ediyor...

Dün pek iş düşmedi ama genel görüntüsü iyiydi. Geçen seneden beri söylüyoruz zaten, Ufuk'a şans verilmeli diye. Sonunda Rijkaard'ın doğru yolu bulmasına sevindim. Bu haftaya kadar iyiydi, belki gelecek hafta, ondan sonraki hafta hatalı goller yer, yine de bu adama destek verilmeli. Rijkaard'ın da ısrarla oynatması lazım, sezon ortasında kaleci değişikliği faciaya götürür.

Henüz güvenemiyorum ona. Belki sorun bendedir, haksızlık yapıyorumdur ama şu an ki hissiyatım öyle.

bu adamın kader maçı fener maçıdır, o maçtan sonra futbol hayatı şekillenir...

üzülüyorum ama hep böyle oldu bizdeki kalecilerin durumu...

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Her zamanki gibi hemen şişirilmeye başlandı..Bana kesinlikle güven vermiyor..Çok aşırı hantal..belediye maçında İbrahim akının çektiği çok yavaş bir top vardı onu bile tokatlıyor..Ve yüzüne bakınca her halinden belli oluyor çok tedirgin olduğu...

Ayak tekniği bir kaleciye göre çok iyi olmasına rağmen çoğu attığı pas isabetsiz...

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Her zamanki gibi hemen şişirilmeye başlandı..Bana kesinlikle güven vermiyor..Çok aşırı hantal..belediye maçında İbrahim akının çektiği çok yavaş bir top vardı onu bile tokatlıyor..Ve yüzüne bakınca her halinden belli oluyor çok tedirgin olduğu...

Ayak tekniği bir kaleciye göre çok iyi olmasına rağmen çoğu attığı pas isabetsiz...

102 km. hızı varmış o şutun. O pozisyondaki yumruklama tercihi mutlaka tartışılabilir ama şutun falsolu olduğu da dikkate alınırsa yaptığı tercih daha iyi anlaşılabilir.

Biraz agir sadece. Hizlanmasi gerekiyor. Topa vurmakta cok gecikiyor. Ama cok iyi kaleci olacak. Ona güveniyorum

Bugünkü maçta ilk golde çıkmamasından başka hata yaptığını düşünmüyorum. Servet'in ileri çıkışlarında boşalan bölümden yüklendiler sürekli Ufuk'un elinden gelen birşey yoktu. Kırmızı kartı yemese golü yiyecektik.

Fener maçında oynamayarak kendini güvene aldı.

Kalecilik yeteneğin tartışılmaz ama kalecinin bir duruşu olur, saha içinde arkadaşlarıyla bir diyalogu olur, bir ağırlığı olur, sezgileri kuvvetli olur.. Sen de anlayacağın birsürü sıfır var ama başına koyacağın 1 yok maalesef..

kirmizi kart görerek gelecek hafta dan kurtuldu allah aykuta sabir versin

Tek golde çıkmayarak tek hatasını yaptı maçta. Fener maçı için de kendini kurtardı.

Elle oynayarak doğru olanı yapmıştır Ufuk. Orada topa müdahale etmese gol.

Yediğimiz 4 gol değil de Ufuk'un kırmızı kart görmesi daha üzücü oldu.Aykut'a kaldı yine kale.Yapma bunu Ufuk...

Geri
Üst Alt