#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Size diyordum, neden herkes Ufuk Ufuk diye bagiriyor... Leo Kaleci degil, Aykut degil... sanki Ufuk cok daha iyidi.

Rijkaard sanki bilmiyordu ücü birbirinden kötü diye

Ufuku beklemeliyiz.. Yeteneğinden şüphem yok.. Bence günden güne de iyiye giden bi performansı var.. Topu bloke ediyor en azından :)

En iyisi Emirhan'a güvenmek.Ne Aykut ne de Ufuk güven verdi.

Rakiplerin 3. kalecileri bizim 1. kalecimizden daha iyi. Buna gülermisin aglarmısın :haha:

Serdar Kulbilge sart.

Şu aşamada yabancı kaleci luks olur, ha kaleye takviye olabilir Aykut gider Serdar gelir. Ufuk & Serdar sene sonuna kadar goturur.

Serdar kim ya ufuktan iyi olduğunumu düşünüyorsunuz ufuk ümit milli takımda onur ve cenk i yedeklemiş manisaspordan a milli takıma yükselmiş bi kaleci.Serdar kim

Serdar kim ya ufuktan iyi olduğunumu düşünüyorsunuz ufuk ümit milli takımda onur ve cenk i yedeklemiş manisaspordan a milli takıma yükselmiş bi kaleci.Serdar kim

Kaç kere izledin? Ben 1 sezon staddan izlemişimdir, ortalama 15 maç. Serdar bizim Aykut ve Ufuk'dan yetenekli demeyim ama; deneyimli. Yani gerçekten bu şartlarda alabileceğimiz en iyi kaleci. Hatta bize geldikten sonra iddia ediyorum; A Milli Takıma 3. kaleci olarak da seçilir.

Kaç kere izledin? Ben 1 sezon staddan izlemişimdir, ortalama 15 maç. Serdar bizim Aykut ve Ufuk'dan yetenekli demeyim ama; deneyimli. Yani gerçekten bu şartlarda alabileceğimiz en iyi kaleci. Hatta bize geldikten sonra iddia ediyorum; A Milli Takıma 3. kaleci olarak da seçilir.

rahat ol reis

adam bariz yetenekli bizedeki aykuttanda ufuktanda

su son macinidami izlememis bu konusanlar

Hocam o kadar kez yazıldı, sunu anlayamadıysan ne diyeyim? Aykut mu iyi Serdar mı? cvp Serdar'sa sorun yok, aynı fikirdeyiz. Onerilen şey sadece ve sadece Aykut'un yerini Serdar'ın almasıdır.

Bu arada V.Demirel'i, Onur'u nasıl trasnfer etmeyi dusunuyoruz ki zaten?

Bence serdar ufuktan iyi değil.Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı sizinki

Ufuk fizik kalitesi cok iyi bir kaleci ama biraz lakayık davranıyor aslında lakayıklık değil bu galiba demek istediğim maçı takip etmiyor dalıp gidiyor asık mıdır nedir :D

Öyle bir kaleci ki anlatılamaz..Bi kez adam gibi gol ye be bugüne kadar yediği gollerin hepsi hatalı

aykut dan hatali yoller yedigi icin bikmistik. daha da beteri ufuk geldi. bildigin kova.

Ufuk'a olan desteğimi 2 hafta önce çekmiştim. Şimdide diyorumki; "Kaleci falan değil!"

ufuk dan cok ümütliydim ama kendisinden bisey olmayacagini her mac kanitliyor

Geri
Üst Alt