#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Zapata bundan bile kötü bence,izleyip görelim,hiç umudum kalmadı.

Yapmayın arkadaşlar , Ufuk'a güvenmemiz, tam destek vermemiz lazım onun gibi bir değeri bu kadar kolay kaybetmemeliyiz

:D :D :D

O 40 metreden golü yedi benim için bitti..

Üzgünüm futbolda duygusallığa yer yok..

Gol yenir ama 40 metreden popomla durduracağım bir topu yemez bir adam..

Güle güle..

Kovalığın kitabını yazdı kitabını

Yabancı kaleci dediğimizde, "ufuka güvenmeliyiz" diyenleri arıyor gözler..

birakin ya bu cocugu, adam kac kere yakalandi geceleri discolarda, cok calisacagi yerde beyefendi discolarda geziyor, benim icin artik bitmistir :))

ayıp size volkanın neler yaptığını hatırlamıyomusunuz. sizin gibi günlük taraftarlardan skor taraftarlarından nefret ediyorum. iddaa ediyorum. ortasahası düzgün olan takımın ne stoperi sırıtır nede kalecisi.

kesin bütün fatura ufuka kesilecek..tamam ufuk hatasız demiyorum ama ona gelene kadar bi sürü oyuncu var suçlu olan..

en başta ART NİYETLERİNİ açıkça belli eden hakan ve servet..bunlara futbolcu demeye utanıyorum..sonra ayhan barış gibi iki tane kazma vs.vs.vs.

yani bi takımda orta saha ve defans olmadıktan sonra kaleye casillası getir yine gol yer..eminim ki ufuk hatalı goller yemese bile yine de maçtan 1 puan bile alamazdık..orta sahayı geçtiğimizi hatırlamıyorum ben dünki maçta..

Bu kadar lesh bir gol yenmez, böyle bir gol yiyen kaleci görmedim uzun zamandır.Leo Franconun yediği golde hatalıydı Fener maçında ancak buna göre 100 kat daha zor toptu.

Dünkü yediği gol için değil eleştiriler , 1 senedir gram güven vermemesi!!!

bence ufuk sene sonuna kadar oynamalı, nasılsı sürünüyoruz 3 puan daha kaybetmişiz ne olur...

Eğitici bir kaleci antrenörümüz olmadığı o kadar açıkki senelerdir. Bomboş gelip bomboş evlerine dönüyor kalecilerimiz.

Kaleci antrenörlüğünü zamanın kova kalecisi Nezih Boloğlu'na emanet edersek olacağı bu. İmam osurursa cemaat ne yapar.

Leo Franco'da yiyordu ama en azından adam hep bahane bulabiliyordu, lensimi unuttum falan diyordu en azından. Yapma be Ufuk. :D

[video=youtube;y4PHRL7ftW0]https://www.youtube.com/watch?v=y4PHRL7ftW0&playnext=1&list=PL5B7F0BD525D20EE9[/video]

adama bak, bu yasa gelmis, antreman'da gol yedigin'de bile üzülüyor.

Olsun, Ufuk'a destek, evet kabül berbat goller yedi ve devam etcek, ama hırsızın hiç mi suçu yok diyor ve topu kendini yönetici sanan kişilere atıyorum, kaç senedir kaçtane kaleci değiştirdik, Nezih Ali Boloğlu denen Antrenör hala görevinin başında.

Volkan Demirel'in zamanında yediği hatalı goller klasında bir gol yemiştir. Destek vermeliyiz bence, potansiyeli var. Gerçi yavaş yavaş bu düşüncemden uzaklaşıyorum.

zapatanın gelmesi moralını cok bozmus takımda ruh istek arzu herşeyimiz kaybolmus ya

Ufuk'un saçma sapan goller yediği şu haftada, ona karşılık verdiğimiz Mehmt Güven'in 2 gol atması ayrıca üzüntü verici.

Geri
Üst Alt