#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Çıkıp topu alan kaleciyi özlemişim.

Orada sakatlandı sandım kriz geçirdim adeta.Bu kadar sakatlıktan sonra Ufuk da sakatlansaydı tüy dikmek olurdu adı

Klübede Aykut'un ayağa kalktığını gördüm, kanalı değiştirdim yeminle.

Bugün iyiydi çok net goller çıkarmasada. Ama yarın yine bir hata yapınca asacak bu taraftar.

2 maçtır gol yemiyoruz bu sezonda galiba sadece ufukun kalede olmadığı 2 maçta gol yemedik son 2 maç böyle devam ufuk.! aykut kalede olsa bu 3 puanda kaçmıştı.

en azından Aykut'dan iyi,

daha iyi yerli kaleciler var ligde

şu çocuğa aykut ve orkun kazmalarına verilen şans kadar şans verilsin çok iyi bir kaleci kazanacak türk futbolu.kolu kırılmadan önce avrupadan istenen bir oyuncu idi.

Günden güne güven veriyor. Ama sevmmediğim yönü, zayıf gelen toplarda bile sektiriyor. Topun sektiği yerde rakip takımdan oyuncu olsa böyle çok gol yerdik ama yine şanslıyız da rakip takım oyuncuları ceza sahası dışında bekliyor.

Ufuk çok iyi yolda.Sakatlandığında kaleye Aykut geçecek diye tedirgin oldum,vermeyecek formayı bundan sonra.

Son iki maçta kritik kurtarışlar yapmasada gol yememesi güveninini arttıracaktır.

Bi ara sakatlandı kulubeye baktım hemen Aykut üstünü değiştiriyor eyvah dedim yandık :D Tam o arada oyuna devam etti derih bir oh çektim az daha Aykut geçiyordu kaleye :D

Aslanım benim, helal olsun sana. :bid:

:tiphat:

Umarım önemli bir sakatlık durumu yoktur..

Güven güven güven..

İyi yerlere gelecek Ufuk.

Geri
Üst Alt