#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Ufuk ya da Aykut farketmez benim icin artik. Ikisi de bana güven vermiyor.

Maçın kaderini değiştiren adam, türkiye bi kova daha kazandı.

Golde topu çok rahat tutabilirdi. Onun dışında iyiydi, Tita'nın ilk yarı çıkardığı topu sektirmemesini beğendim.

İlk yarıda 1-2 önemli kurtarış yaptı. Yediği golde hatalıydı başka da bir şey olmadı zaten.

Bu gün kalede onun yerine Leo franco olsaydı maçın skoru 2-6 olurdu. Adam gol yedi diye kötü demeyin.

Birkac iyi top cikardi, yan toplarda da kendine guveni var ama yedigi gol cok komik. Ofsayt diye elini kaldirana kadar adama kossa o sacma golu yemeyecekti.

En Önemlisi Topu Sektirmiyor.Sanırım en büyük özelliği bu olsa gerek.

Bu sene devam edelim Ufuk'la ama seneye yeni kaleci lazım.. Güven vermiyor bana şahsen.

Bu adam mankenlik yapsa daha iyi verir hakkını.Yada polat tower da güvenlik görevlisi olsun.

Yediği golde önde durması hatasıydı. Çıkıp alması için ışınlanması lazımdı. Aykut 'a yıllardır verdiğim desteği Ufuk 'a da vermek boynumun borcudur. Armut değil kaleci yetiştiriyoruz.

Beyler sabır denen şey sıfır. Volkan'ın ilk oynadığı maçların videosunu çeksen dünyanın en komik kalecisi olurdu. Şimdi türkiyenin en iyi 2. kalecisinden biri. Yediğimi gol tecrübe eksikliğinden Ufuk'un eli kırıldı 6 ay top oynayamadı sonra Galatasaray'a geldi 1 yıl leo franconun arkasında 3 kaleci olarak bekledi. Sabır.

Ben güveniyorum sahsen bu sezon devam edicek gibi. Seneye cok daha iyi olur.

Ankaragucu macina gore cok daha iyi gozuktu. YOKSA?

Yediği golde önde durması hatasıydı. Çıkıp alması için ışınlanması lazımdı. Aykut 'a yıllardır verdiğim desteği Ufuk 'a da vermek boynumun borcudur. Armut değil kaleci yetiştiriyoruz.

Yalnız rakip topa vurduktan sonra geri adım atmak yerine yerinde dursaydı,top ellerinde bitecekti. Yani her türlü o topu çıkartabilirdi,ama iyi bir maç çıkardı bence.

Golde yapacağı bir şey yokdu.İyi kurtarışlar yaptı bugün umarım devamı gelir.

Golü çıkarabilirdi ama onun dışında güven verdi..

Geri
Üst Alt