#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Yalnız rakip topa vurduktan sonra geri adım atmak yerine yerinde dursaydı,top ellerinde bitecekti. Yani her türlü o topu çıkartabilirdi,ama iyi bir maç çıkardı bence.

Bence itiraz edeceğine geriye 1 adım daha atsa topu çıkarması daha kolay olurdu. Ama defansın suçu çok büyük o golde.

Yediği gol saçmaydı, ama Rüştü 40 yaşında hala böyle hataları var el kaldırma vs.Refleks gibi bişey sanırım, kızmadım. :p

Tek hatası goldeydi.

Orada da tüm takım ofsayt diye bırakmıştı.

Kazanamasaydık herkes Ufuk'u eleştirirdi.

Birkaç tane baya iyi kurtarışı vardı ama golde büyük hata yaptı. Oynadıkça daha iyi olabilir bana Aykut'tan daha fazla güven verdi.

Tek artısı Aykut'u kesmesi.Fazla umudum yok.

genel olarak iyidi bugün topları sektirme özelliği azalmış...

Yediği golde hatalıydı. Açıkçası Aykut'tan pek bir farkı yok. Öyle kaleyi emanet edebileceğimiz kadar iyi değil şimdilik.

Yediği golde yapacağı hiçbir şey yoktu tamamen şansa bir pozisyon tek kabahat ofsaytı bozan Ali turandır.

O top her türlü gol olurdu zaten eğer biraz geride olsaydı ufuk adam topu kontrol eder vururdu biraz ilerde olduğu içinde kafasının üstünden vurdu bu kadar basit golü abartmaya gerek yok.Fix her kalecinin yiyeceği bir pozisyon.

ya adam çok iyi bir performans gösterdi yapmayın Allah aşkına adam çıkıp yan topları alıyor ve tita nın ilk yarı şutunu müthis çıkardı ya .bence gayet basarılıydı en cok güven verdiği maçtı tedirginlik kalkmıs üzerinden top sektirmedi hic.bu adam bizim uzun yıllar 1.kalecimiz olcak.siz leo francolara layıksınız ama neyse...

Ufuk bizim kalemizi uzun yıllar korur inşallah ben çok inanıyorum Ufuk'a umarım yanılmam.

Ufuk dün iyi oynadı.Hakemle uğraşmasaydı o gol de olmazdı.Hatalarını azaltıyor ve daha iyi olacaktır.

ya şu her pozisyona ofsayt diye itiraz edip olduğun yerde bekleme hastalığından geçsin şu oyuncular siz elinizi kaldırınca hakem kararmı değişcek en çok sinir olduğum şey ya pozisyona devam et sonra napıyosan yap arkadaşım o hareketi bi gole mal oldu..

ya şu her pozisyona ofsayt diye itiraz edip olduğun yerde bekleme hastalığından geçsin şu oyuncular siz elinizi kaldırınca hakem kararmı değişcek en çok sinir olduğum şey ya pozisyona devam et sonra napıyosan yap arkadaşım o hareketi bi gole mal oldu..

o artık bütün futbolcularda refleks olmuş yapçak bişi yok

o artık bütün futbolcularda refleks olmuş yapçak bişi yok

Ankaragücü maçı ve daha bir çok maçta defans oyuncularımız dahil olmak üzere hepsi birlikte el kaldırıyordu, bu tip hareketlere ceza verilmeli veya sadece bir kişi el kaldırmalı, bizimkiler koro halinde kaldırıyorlar, dolayısıyla pozisyonu izlemiş oluyorlar, ayrıca seyir zevkinin içine ediyorlar, el kaldıracağına topa koş, giriş adama, bir aksiyon olsun dimi.

Ufuk'un ilk pozisyonda kurtardığı bir top var gerçekten muthiş refleks ile kurtardı şaşırdım kaldım . Bir an Mondragon geldi aklıma aynı onun gibi uçtu :)

Gereksiz cikislari var. Daha cok calismasi gerekiyor. Yeterli degil benim gözümde. Ama oynasin bu sezon bakalim

Cidden bu futbolcular ne zaman vazgececek el kaldirma olayini. Ufuk elini kaldirmayip topu uzaklastirmak icin kossaydi pozisyon bile olmayacakti.

Geri
Üst Alt