#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Adam tank kadarda ağır yere yatıncaya kadar mevsimler değişiyor.Zapatayla beraber karpuz bile satamaz bunlar.Hey allahım kalede kova lar,savunmada satıcılar,orta sahada odunlar,forvette beceriksizler.Dünyada bu kadar odunu,beceriksizi bir araya topla desen bu kadar iyilerini bulamassın.

Kaleye kim geçse ayrı bir dert lan :D

rijkaard nasil klubeye hapsetmisti seni halbuki

ama anlayana sivrisinek saz

edit: ne klubesi 18 e almiyordu

O pozisyondan PENALTI nasil cikartti aklim almiyor.

Bu adamın akli dengesi bozuk ya da biyolojik olarak hatalı doğup fenotipine yansıtmış. Kaleci Mehmet vardı 5-0 lık Chealse yenilgisinde kaleden kafasına göre çıkıyordu gol yiyordu , çıkması gerektiği yerde çıkmayıp gol yiyordu , yarıya kadar çıkıp orda bekleyip gol yiyordu ama değişik bir tarz içinde yapıyordu bunu . Ufuk kafasına göre çıkıyor orda bekliyor bakıyor sağa sola yarıya geliyor orda bekliyor sonra tekrar çıkıyor .

Bu adam kaleci değil arkadaşlar , sadece şişirmeeeeee ! Hiçbir b*ktan da anlamıyor kalecilik hakkında . Hayatımda ilk kez çapraza koşan oyuncunun yanına koşan kaleci gördüm.Yeni bir akım galiba !

bu adam için 2. ligde bile kaleci olamaz dediğimde ne laflar işitmiştim.

bizle oynadıkları maçta beypazarı şekerspor'un kalecisini filan hatırlayın en basitinden.

ufuk'un muhtemelen 4-5 sezonda yapacağı toplam kurtarışı tek maçta yapmıştı.

Bu takım eğer Avrupa'da kupa kazanıcaksa Ufuk ile kazanıcak görüceksiniz !

Bu adamın akli dengesi bozuk ya da biyolojik olarak hatalı doğup fenotipine yansıtmış. Kaleci Mehmet vardı 5-0 lık Chealse yenilgisinde kaleden kafasına göre çıkıyordu gol yiyordu , çıkması gerektiği yerde çıkmayıp gol yiyordu , yarıya kadar çıkıp orda bekleyip gol yiyordu ama değişik bir tarz içinde yapıyordu bunu . Ufuk kafasına göre çıkıyor orda bekliyor bakıyor sağa sola yarıya geliyor orda bekliyor sonra tekrar çıkıyor .

Bu adam kaleci değil arkadaşlar , sadece şişirmeeeeee ! Hiçbir b*ktan da anlamıyor kalecilik hakkında . Hayatımda ilk kez çapraza koşan oyuncunun yanına koşan kaleci gördüm.Yeni bir akım galiba !

bizde on direge capraz kosu yapan aykut var bide

Bu kadar fazla söze gerek yok , harikasın kardeş . Bu adam temelden zayıf.

Ne kadar temel kaleci eğitimi aldın da yorum yapıyorsun sevgili kardeşim? Hayatında 7.32 m lik bir boşluğu nasıl kapatacağını kim öğretti ki size Ufuk'u yerden yere vuruyorsunuz sevgili kardeşim?

Lütfen biraz anlayışlı olun! Hiç biriniz demiyor ki çaprazdan penaltı yaptırdığı pozisyonda defans oyuncuları neredeydi hiç sormuyorsunuz?

Bu çocuk ister kabul edin ister kabul etmeyin ülkenin gelecekteki en önemli kalecisi olacak!

Bu adamdan kaleci falan olmaz. Gerçekten olmaz. Ne duracağı pozisyonu biliyo, ne zamanlaması var, topa vücudunun neresiyle müdahale edecek bilmiyo, hızlı değil, güvensiz. Bir çok sebep var. Profesyonel yaşamıyor. Kesinlikle Galatasaray'ın kalecisi değil. Bizden başka takıma gidip de yılın kalecisi olsun umrumda değil. Olacaksa bizde olsun. Olmuyosa da güle güle

Ne kadar temel kaleci eğitimi aldın da yorum yapıyorsun sevgili kardeşim? Hayatında 7.32 m lik bir boşluğu nasıl kapatacağını kim öğretti ki size Ufuk'u yerden yere vuruyorsunuz sevgili kardeşim?

Lütfen biraz anlayışlı olun! Hiç biriniz demiyor ki çaprazdan penaltı yaptırdığı pozisyonda defans oyuncuları neredeydi hiç sormuyorsunuz?

Bu çocuk ister kabul edin ister kabul etmeyin ülkenin gelecekteki en önemli kalecisi olacak!

ben aldım. gençlik döneminde uzun dönem kalecilik eğitimi almışlığım, genç takımlarda oynamışlığım var.

bu adamın geleceğinden filan bahsedenler olunca sinirden hulk'a dönüyorum. 25 yaşındaki adama 18-19'luk çıtır muamelesi çekiliyor.

ve sana şunu söylemeliyim ki, bu herifi ne zaman galatasaray kalesini görürken görsem gençken kaleciliği bıraktığım güne lanet ederim.

ben ve o dönemki arkadaşlarım 50 kere cebinden çıkarırdı bu yeteneksiz club müdavimini.

Ufuk bulunduğu mahallesinin bile en iyi kalecisi olamaz.Çaprazdan gelen adama bir de 2 tane stoper önünü kapatmaya gelmişken,tek şansı adamın 20 metreden kaleye vurmak.Burada sen çıkıp penaltı yaptırıyorsan,adama sorarlar sen nesin diye.Birde bu yaptığı hata heralde bu sezonki 20.ci filan oldu komik şekillerde hemde.

Geri
Üst Alt